2777
2789

امروزم 

داروها 

ابگوشت رو بار بزارم 

نهارپسرم و خودم  رو بپزم 

گاز و کنار گاز تمیز بشه 

کلی ظرف از گوشت دیروز کثیف شد  بشورم با دست و تاید و مایع تا بوش بره  دیشب تنبلیم اومد بشورم 

پذیرایی مرتب بشه     

اتاق پسرم مرتب بشه 

خونه برقی بشه 

سرویس شسته بشه 

شام پسرم رو درست کنم 

غذای فردای همسرم رو درست کنم 

اشپزخونه طی کشی بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز تمیزکاری کردم فقط ناهار دارم بپزم خدا رو شکر 😍

بچه نداری؟ 

پس چرا من همه کاری کنم دوساعت بعدش خونم ترکیده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه نداری؟ پس چرا من همه کاری کنم دوساعت بعدش خونم ترکیده

دارم 8 سالشه 

از بچگی یادش دادم خودش کارهاش و انجام بده

دیروز اتاقش و مرتب کرد و جارو زد و کمکش کردم آکواریوم ماهی هاش و تمیز کنه و با هم سالن و مرتب کردیم

سنگ بزرگ علامته نزدنه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

صبحانه بچه ها تا ۸

ناهارتا۸ونیم

ظرفتا۹

یخچال و گاز و میز و کابینت‌ها تمیز بشنتا۹ونیم

همه جا جارو و تی تا ۱۰

شستن حمام دستشوییتا۱۰ونیم

اب دادن گلها و شستن زیرشون ۱۱

تمیز کردن اتاقها تا ۱۱وربع

برداشتن صورتم تا۱۲

مرتب کردن حیاط بردن آشغالها

آینه ها و کلید پریز ها و درها تا ۱۲و نیم

کار کردن با پسرم تا عدد ۵ 

قطره دخملم تا ۱۳

کارهای صبحم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

صبحانه بچه ها تا ۸ناهارتا۸ونیمظرفتا۹یخچال و گاز و میز و کابینت‌ها تمیز بشنتا۹ونیمهمه جا جارو و تی تا ...

بیا باز تیک بزن ببینم چه کردی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من همش همین کارا رو انجام میدم روتینمه

از الان تا ساعت ۹؟ عزیزم ببخشیداا مگه سگ دنبالت کرده؟

بقیه روز چیکار میکنی

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

از الان تا ساعت ۹؟ عزیزم ببخشیداا مگه سگ دنبالت کرده؟بقیه روز چیکار میکنی

سر کارم 

از ساعت ۷ و نیم تا ۹ بود 

حالا نهایت تا ۹ و ربع 

داروها ✅️

ابگوشت رو بار بزارم ✅️

نهارپسرم و خودم  رو بپزم ✅️

گاز و کنار گاز تمیز بشه ✅️

کلی ظرف از گوشت دیروز کثیف شد  بشورم با دست و تاید و✅️ مایع تا بوش بره  دیشب تنبلیم اومد بشورم 

پذیرایی مرتب بشه     ✅️

اتاق پسرم مرتب بشه ✅️

خونه برقی بشه ✅️

سرویس شسته بشه ❌️

شام پسرم رو درست کنم ✅️

غذای فردای همسرم رو درست کنم ✅️

اشپزخونه طی کشی بشه ❌️ 

جانبی. لباس تا کردم گذاشتم سر جاش 

میز نهار خوری رو با شیشه پاک کن دستمال کردم 

دارم 8 سالشه از بچگی یادش دادم خودش کارهاش و انجام بدهدیروز اتاقش و مرتب کرد و جارو زد و کمکش کردم آ ...

ماشالله بزرگه دیگه خداحفظش کنخ

داروها ✅️ابگوشت رو بار بزارم ✅️نهارپسرم و خودم رو بپزم ✅️گاز و کنار گاز تمیز بشه ✅️کلی ظرف از گوشت ...

ماشالله سریعی