2777
2789
تو که بچت پسره چرا داغونی من اگه سومی پسر بود رو ابرا بودم

میدونی فکر میکنم توان بچه داری ندارم دیگه یعنی از روز اول یه درصد هم به جنسبت فکر نکردم دیگه میخواستم زندگی کنم نه اینکه دوباره بیوفتم دنبال بچه داری شما الان بارداری بچه چندمت

تو که بچت پسره چرا داغونی من اگه سومی پسر بود رو ابرا بودم

من دوتادختردارم سومی پسرم بودبازم نمیخواستم اعصابادیگه کشش نداره

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سختمه خیلی سعی کردم به زندگی برگردم واقعا دیگه کشش ندارم حتی به خودکشی فکر میکنم کاش روز اول هی ...

الهی بگردمت حق داری ولی به خودت روحیه بده،،کاریه‌ک شده ان شا ءالله ک خیره،، میاد میشه سوگولی خونتون بعد میگی من چقدر خر بودم الکی غصه می خوردم😍♥️

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

دختر این یکی پسر

عیب نداره لابدخداصلاح دیده یه گل پسرهم به جمع خونه اضافه شه 😍پسرهم خیلی خوبه 😍

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

بارداری ناخواسته دغدغه کوچیکی نیس

تجربه ندارن بدونن چقدسخته وای منکه اصلارو ابرام😄🤩

سومی داغونم داغون کاش سقط کرده بودم الان حال روحیم اینقده بد نبود

چند هفته ای؟؟؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
۱۸هفته

منم سومی رو باردارم 

حالا من خودم خواستم ولی پشیمون شدم،گفتم مرداد پریود بشم نمیخوام دیگه ولی نشدم و باردار بودم 

البته فکر کنم شما رو تاپیکای دیگه دیده باشم 

اون زندگیت که از نظم خارج میشه خیلی سخته باهاش هماهنگ بشی،من حتی چن هفته اول خیلی حالم بد بود،الانم مثل دو تا بچه قبلیم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم ولی دیگه زندگی باهاش رو پذیرفتم،تو هم تا وقتی نپذیری عذاب میکشی ،پسر کوچولوت رو بپذیر و به آرامش برس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم سومی رو باردارم حالا من خودم خواستم ولی پشیمون شدم،گفتم مرداد پریود بشم نمیخوام دیگه ولی نشدم و ...

عزیزم چند سالته شما من هرکاری میکنم نمیتونم بپذیرم واقعا داغون شدم چطور ۵ماهه دیگه تحملش کنم 

عزیزم چند سالته شما من هرکاری میکنم نمیتونم بپذیرم واقعا داغون شدم چطور ۵ماهه دیگه تحملش کنم

من ۳۵ سالمه،الان هنوز حسش نمیکنی،وقتی قشنگ حسش کنی بهتر میشی،اخه آدم چطور چیزی رو که ندیده بگه هست،جدی سخته،من خودم گاهی یادم میره باردارم،ازش بدم نمیاد ولی اینکه باهاش حرف بزنم یا عاشقش باشم حقیقتش نه،خداروشکر میکنما،من عاشق دختر بودم،همیشه این آزارم میداد که دخترم خواهر نداره،ببشتر هم به خاطر اون آوردم گفتم یه خواهر داشته باشه،من پیر شدم یکی باشه باهاش ،مطمئن باش دنیا بیاد میشه همه دنیات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۳۵ سالمه،الان هنوز حسش نمیکنی،وقتی قشنگ حسش کنی بهتر میشی،اخه آدم چطور چیزی رو که ندیده بگه هست،ج ...

عزیزم خدا حفظ، کنه بچه هاتو منم همیشه دوس داشتم یه پسر داشته باشم ولی الان که خدا بهم داده پشیمون شدم لعنت بر شیطون نمیدونم چه مرگم شده همش به سقط فکر میکنم 

عزیزم شما سزارینی