2777
2789
عنوان

شده همیشه شما آدم بده باشید در صورتی که هیچ وقت ذات بدی نداشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تو حسودی 😐😂

به منم دقیقاً همینو میگن ☺️

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
همیشه پشت سر آدمهایی مثل ما همین حرفاس چون اونا حسودن بیخیال تو از اینکه پشت سرت میگن لذت ببر بی محل ...

یه مدته دارم همین کارو می کنم اما متاسفانه آدم بازم ناراحت میشه

مامان یه آقا پسر گوگولی

اتفاقا اونا خودشون حسودن وگرنه من از هر جنبه ازشون بالاترم

دقیقاً ،اونا خودشونن میدونن من از اونا سرترم،فقط قبول کردنش براشون سخته زورشون میاد 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
دقیقاً ،اونا خودشونن میدونن من از اونا سرترم،فقط قبول کردنش براشون سخته زورشون میاد

بعد مدتها جنگیدن توی ذهن خودم کم کم دارم خودمو آروم می کنم..... بنظرم به فشارهای روحیش نمیارزه

مامان یه آقا پسر گوگولی

یه مدته دارم همین کارو می کنم اما متاسفانه آدم بازم ناراحت میشه

اره کم کم عادی میشه برات وحس بهتری پیدا می‌کنی کم کم که دور میشی ارامشت بر میگرده از کسی هم نپرس فلانی چکار می‌کنه یا اگه کسی برات خبر هم میاره اجازه نده 

من جاری کوچیکم برام خبر میآورد بهش گفتم دوست ندارم درموردشون چیزی بشنوم دیگه تعطیل کرد الان راحتم زمانی میرم خونه پدر مادر همسرم کسی نباشه میریم وراحت بر میگردیم اونا کمی ناراحت هستن میگم تو آشتی کن اونا بزرگترن اما من اهمیت نمیدم 

بعد مدتها جنگیدن توی ذهن خودم کم کم دارم خودمو آروم می کنم..... بنظرم به فشارهای روحیش نمیارزه

اصلا به یه ورتم نباشه هر قدر باهاشون دهن به دهن میشی بیشتر اعصابت خورد میشه اصلا نگاشونم نکن

همسرتون هم ارتباطش با برادرش قطع کرده؟

تا سه سال بله قطع بود بعد تو عید مثلا آشتی دادن ولی چون برادرشوهرم به خانوادم توهین کرد من نرفتم سمتش اونم نیومد با جاری خیلی محدود در حد سلام و علیک بودیم کم کم چون اونا خیلی حرف . حدیث در میارن اونم از بین رفت الآنم ارتیاطشون طوریکه تو مجلسی عروسی جایی همو ببینین یه سلام وعلیک