2777
2789
عنوان

شده همیشه شما آدم بده باشید در صورتی که هیچ وقت ذات بدی نداشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من باجاریم حرفم شداون مقصربود اون کلی بهم بدوبیراه گفت بعدجلوجمع یه جوری منوشست وهمه چیویه جوردی ...

منم همینطور ولی من دیگه قیددشو زدم  ۹ساله هر چی هم میگن آشتی کنین من قبول نمیکنم

مثلا طرف خودش دو رو هست به ظاهر داره با بقیه خوب برخورد می کنه اما پشت سر بقیه پر از حرفه در حالی ک ...

تو چقدر منی، برا من آنقدر قدر خوبیامو ندونستن الان 8ساله همشونو گذاشتم کنار،،خیلی تلاش کردن دوباره رابطه بگیرن راه ندادم، هزار تا ترفند به کار بردند،الان میگن اگه با ما نیستی جایی که ما هستیم نیا، حتی اگه صاحب مجلس دعوتت کرده باشه 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
منم همینطور ولی من دیگه قیددشو زدم ۹ساله هر چی هم میگن آشتی کنین من قبول نمیکنم

من خودم یه آدم ساده و آرومیم فکر می کردم بقیه هم مث منن اما فقط فاصله گرفتم الان میگه آررره بهم حسودی می کنه

مامان یه آقا پسر گوگولی

منم همینطور ولی من دیگه قیددشو زدم ۹ساله هر چی هم میگن آشتی کنین من قبول نمیکنم

واقعا من چندروز انقدرناراحتم انقدرناراحتم فقط هی میگم خدایابه سزای اعمالش برسونش ورسواش کن الان واقعانه سال توباهاش حرف نزدی کاش منم نه سال بگذره وریختشونبینم حالم ازشون بهم میخوره ده سال عروسشونم بخدا خیلی اذیتم کرده هیچوقت حرفی نزدم تاایندفعه 

گاهی انسانم آرزوست
تو چقدر منی، برا من آنقدر قدر خوبیامو ندونستن الان 8ساله همشونو گذاشتم کنار،،خیلی تلاش کردن دوباره ر ...

منم میخام همینکارو کنم... جای اشغال تو اشغالدونیه

مامان یه آقا پسر گوگولی

واقعا من چندروز انقدرناراحتم انقدرناراحتم فقط هی میگم خدایابه سزای اعمالش برسونش ورسواش کن الان واقع ...

خودتو آروم کن قبول کن اون آدما همینن وعوض بشو نیستن خودتو عوض کن در مقابلشون از این به بعد بدون لجبازی وبا احترام سعی کن اونجوری که خودت راحتی بری وبیای  هر کار که خودت دوست داری انجام بدی البته شوهرت هم باید همراهت باشه من با جاریم وبرادرشوهرم ۹ساله حرف نمی‌زنم ترکش هاشون بهم میخوره ولی دیگه برام مهم نیستن 

من خودم یه آدم ساده و آرومیم فکر می کردم بقیه هم مث منن اما فقط فاصله گرفتم الان میگه آررره بهم حسود ...

خب اینو نگن چی بگن،اینا بازی روانیه من یه جاری فتنه دارم همه یک این برنامه ها کار اونه همرو اون شیر می کنه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بگو من که مشکلی ندارم شما ناراحت هستید نیاینن

همینو گفتم یه جنجال درست کردن بیا و ببین اما من بازم حسابشون نمی کنم روانی ان

آخه من نه آدم حسودیم نه دو رو اونا ول کن نیستن

یه مدت فاصله گرفتن وسر سنگین بودن خیلی خوبه سعی کنید کمتر ببینیدشون الان طوری شده که همسرم هم از خانوادش دوری می‌کنه دیر به دیر میریم وهمین باعث میشه تو رفتار خودشون تجدید نظر کنند