2777
2789

خانمه تخصص کودک و نوجوان داره آمریکا درس خونده 

دیروز رفتم دیدم مطب تعطیله منشی گفت دوباره باز می شه دو هفته دیگه 

دوستم می گه به خاطر اینکه با بچه ها رابطه ج داشته یه جور روش درمان با رابطه  

شاخ درآوردم مگه همچین چیزی هم داریم 😐

نمی دونم راست می گه یا دروغ 

پشمامم

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا به کسیکه آمریکا روانشناسی خونده اعتماد ندارم 

اونجا همینه حتی روش‌های درمانی با رابطه جنسی هم 

زیاد دارن ابلهای احمق 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دوستت خیلی ترسناک که اینو یه جور روش درمان میدونه 🤐

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اصلا وجود نداره مجوزش اگر باطل شده که دیگ هیچ چرت و پرت چی بود گفتاگر دکتر مشکل اخلاقی داره دیگ نبرد ...

دکتر خیلی خوبیه کمتر دارو می ده جاهای دیگه می رم فقط قرص می دن

این همه روانشناس وطنی خوب داریم  

ببرش یه جا دیگه 

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها 

حتما یه چیزی هست که پشتش اینو میگن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴