2777
2789
عنوان

آیا من سختگیری دارم یا

204 بازدید | 22 پست

من معلم دومم یه سری قانون برا کلاسم دارم بچه ها باید مرتب باشن مثلا کتاب باید جلد شده باشه دیگه این قانون نیس که ولی یه ماه گذشته دیدم جلد نداره گفتم بچه جلد کنین گوش نداده چهارشنبه از بجه گرفتم گفتم به مامان بگو بیاد بگیره مادرش هم خیر سرش جزو انجمن اولیا هست و هر روز مدرسه هستا

ولی نیومد دیشب پیام داده میشه به خودش بدید ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت گیریت بی جاست 

روی موارد اموزشی سخت گیر باش

من پسرم دومه مثلا باید حتما کنار مشق هاش امضا بزنم یا کتاب قران و علوم رووکه خوند امضا بزنم 

هفته قبل کنار درس مسجد محله ما امضا نزدم بعد روان خوندن پسرم ده جمله جریمه شد 

و ما بیشتر حواسمون رو جمع کردیم 

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس پی پناهم...

اینو باید به پدر و مادر پیام یا زنگ بزنی بگی گرفتن کتاب راه حل درستی نیست

باهوش میگم مادره همیشه مدرسه هست جزو انجمن هست خب دخترش میگفت خانم کار داره یا نگفته یا مادره نیومده 

نه خب دیدم جلد کتاب آسیب دیده بود یه ماه دیگه کتاب همه نو هس کتاب این خراب شده

ول‌ش کن عزیزم اینکه مرتب باشه خوبه ولی نه به اجبار 

بهش بگو چندماهه دیگه کتاب بقیه تمیزه کتابه تو خراب 

میشه بعدم جایزه بزار بگو هرکی تا عید کتابش از بقیه تمیزتر باشه لباسش مرتب باشه جایزه میگیره 

اینجوری بنظرم بیشتر نتیجه میده تهش چندماهه دیگه بچه خودش به همین نتیجه میرسه و بیشتر تو ذهنش میمونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
باهوش میگم مادره همیشه مدرسه هست جزو انجمن هست خب دخترش میگفت خانم کار داره یا نگفته یا مادره نیومده

خب اگه همیشه مدرسه هست حضوری تشریف ببر بهش بگو 

از طعنه زدنتون معلومه چ اخلاقی دارین

ول‌ش کن عزیزم اینکه مرتب باشه خوبه ولی نه به اجبار بهش بگو چندماهه دیگه کتاب بقیه تمیزه کتابه تو خرا ...

اخه اینو بچه نمیدونه که مادر میدونه بچه ها کوچکن کتاب زود خراب میکنن منم اولش گفتم باید باسلیقه باشید کتاب چجوری ورق بزنین مواظب وسیله هاتون باشید 

اخه اینو بچه نمیدونه که مادر میدونه بچه ها کوچکن کتاب زود خراب میکنن منم اولش گفتم باید باسلیقه باشی ...

خب اینجوری که گفتم بچه هم خودش میفهمه 

دیگه بخاطر اخلاق مادرش که نمیتونی بچه رو تنبیه کنی عزیزم شاید مادرش براش اهمیتی نداره ولی اگه جایزه 

بزاری شاید دغدغه خوده بچه بشه اینجوری بهتره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕