2777
2789
عنوان

خالم فوت شده ولی خیلی خوابشو میبینم چراا

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 25 پست
من ب خصوص خواب خالمو خیلی زیاد میبینمزیادم بهش فکر میکنم و ب شدتتت میسووووزم از درون

خدارحمتش کنه.چون زیادهم بهش فکرمیکنی خوابشومیبینی..بعد خواستم بگم عزیزم میدونم داغ عزیزسخته ولی زیاد غصه نخوربلاخره همه مون بایدبریم ...یکی زود میره یکی دیر..براش قرآن و فاتحه بخون خیرات کن..چون میگن کسی فوت کنه زیادغصه بخوری هی اتفاقات بد تو زندگیت میفته.دیدم که میگم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم منم دیروز ظهز داشنم تاپیکتو. میخوندم بنظرم گیر نده بهش😂گناه داره

دیروز از سرکار اومد دنبالم خودش بحث راه انداخت 

بهش گفتم تو بخاطر عشق و حالت میگی سقط نکن ولی نمیفهمی چ ضرری واسه من داره این چ دوست داشتنیه حاضری من اذیت بشم 

سریع حرفشو برگشت ن من اینجوری نیستم پشتتم 

اخرشم گفت من از قبل بهت گقته بودم من تا ۷_۸سال بچه نمیخام 

دیروز از سرکار اومد دنبالم خودش بحث راه انداخت بهش گفتم تو بخاطر عشق و حالت میگی سقط نکن ولی نمیفهمی ...

واقعا من خودم یه سری مردا عاشقشششش زنشوون دیوانه وارر هااا ولی بچه نمیخوان یا دیر تر میخوان

خودتو بیشتر از بچه میخواد ب دل نگیر

واقعا من خودم یه سری مردا عاشقشششش زنشوون دیوانه وارر هااا ولی بچه نمیخوان یا دیر تر میخوانخودتو بیش ...

دور من انقدر عاشق بچه ان 

برام عجیبه فکر میکنم بی احساس یا منم اصلا نمیخاد 

چون بچه از وجود خودشه 

حالا دیشب خیلی جدی میگه من جزا دوسش داشته باشم من تورو دوس دارم ن اونو 

دلم واسه بچم سوخت 

حالا من خودمم نمیخاما ولی مثل این نمیکنم 

دور من انقدر عاشق بچه ان برام عجیبه فکر میکنم بی احساس یا منم اصلا نمیخاد چون بچه از وجود خودشه حالا ...

بشنو باور نکن بذار بچه دار شین خودشم میکشههه براش

داییم مجرد ک بود بچه میدید ایقدرر بدش میومد الان بچه ش یه متر دورتر بشه میدوئه دنبالش چیزیش نشه

بشنو باور نکن بذار بچه دار شین خودشم میکشههه براشداییم مجرد ک بود بچه میدید ایقدرر بدش میومد الان بچ ...

والا این چیزی ک من از شوهرم دیدم فقط کتک بزنه 

شاید باورت نشه تو ذهنم باهاش دعوا میکنم مثلا بچمو دعوا کنه خون ب پا کنم شاید همسرم درست بگه ها ولی منو حساس کرده