2777
2789
عنوان

چقدر قبلا نی نی سایت

154 بازدید | 25 پست

ادمای اینجا مهربون بودن

تاپیک سالهای قبلم که میبنم که چقدر قشنگ با زبون خوش همه بهم راهنمایی دادن درصورتی که بعضی تاپیکام خیلی هم چرت بوده

الان خیلی همه بی اعصابن بخدا چند شب پیش یکی گفت دلم درد میکنه پریودم گفتم شیره انگور بخور گفت جلبک اسکل با این فکرت چجور به این سن رسیدی اخه از باغ عمم بیارم

مهم نبود ولی واقعا دلم شکست نمیدونم مشکلات زیاد شده یا ما ها از هم بیزار شدیم بخدا هربار یه چیزی اینجا مینویسم یکی میاد دعوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهوم حتی دو سه سال پیشم بهتر الان بود :) میای تاپیک آخرم لطفا

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

مشکل دقیقاً از جایی شروع شد اینجا شد جایی برای عقده گشایی و رفع کمبود دیده شدن ، گروه تشکیل شد در فضا ها دیگه و بلد کردن افراد فیک ، هر آدم با سواد ناکافی شد تراپیست 

و آدما منطقی دلسوز بخاطر این جو هعی کمتر کمتر میشن