2777
2789
عنوان

روم نمیشه برم سر مزار شهید مردم چرا اینجورین 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 44 پست
ولی تو ازدواج میخوایچرا ناراحت شدی؟

از کجا میدونی حاجت من ازدواجه؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه علی حاتمی ورژن اصفهان

علی حاتمی کیه؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

همیشه تو هویزه سر مزار شهید حاتمی اونقدر سوژه طنز داریم اونقدر میگیم میخندیما 

جون میده اکیپی بری فقط سوژه کنی 

شما تو شهر خودتون دارید جالبه که 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

از کجا میدونی حاجت من ازدواجه؟

توی تاپیکات بودم قبلا

اسمتو یادم مونده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
توی تاپیکات بودم قبلااسمتو یادم مونده

😂😂توروخدا نشونم بده کدوم تاپیک برای ازدواج رفتم سرشهید؟

همیشه تو هویزه سر مزار شهید حاتمی اونقدر سوژه طنز داریم اونقدر میگیم میخندیما جون میده اکیپی بری فقط ...

اخه چرا آدما رو باید سوژه کنید؟یعنی هرکسی میره سر شهید به تمسخر میگیرید؟

😂😂توروخدا نشونم بده کدوم تاپیک برای ازدواج رفتم سرشهید؟

من نگفتم برا ازدواج رفتی مزار شهید

گفتم ازدواج میخوای

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین اولا سر مزار ایشون زیاد نرو خب وقتی میبینی حساسن 

یا میری گروهی برو 

حالا رفتی هم بزن به در شوخی

دوست‌های من یه جوری جیغ جیغ میکنن سر مزار شهید علی حاتمی بیا و ببین

شوخیه دیگه همه میخندن کسی جدی نمیگیره

اگه بترسی یا خجالت بکشی اون موقع جدی میگیرن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

چی بگم والا

تو که اصلا هیچ حس و درکی نداری 

مهمتر از همه من به عنوان استارتر گفتم کسی که اعتقاد نداره نه تنها نیاد بلکه نخونه نظر دادن که هیچی هیچی دیگه 

نمیدونم چرااینجایی😁