بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پوست اینجوری که میگی خیلی خیلیییی کم میبینم خیلی کممم اکثرا کرم پودر و پنکک عالی میزنن پوشش میده همه چی
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚
هرچقدر بیشتر با پوستت ور بری بهتره. بذارش به حال خودش. فقط هرموقع حس کردی نیازه با ژل یا فوم شستشو بشور و مرطوب کننده بزن همین. روتین پوستی که مافیای لوازم آرایش جا انداخته بیشتر پوست رو خراب میکنه. پنکک و کرمپودر هم اصلا هروز نزن
متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳