2777
2789

علائم هاتون چیاست 

بی خوابی هم دارید ؟

من خودم علائمم مداوم 

همش حس میکنم اصلا رو زمین نیستم حس پوچی سبکی سر 

حس خفگی تپش مور مور و گز گز شدن و درد دست چپ 

بی خوابی یا بد خوابی مثلا از شب میترسم 

ساعت ۳میخوابم تا ۱۱صبح 

همش حس میکنم میمیرم یا سکته میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا پانیک داریمنم دقیقا اینجوری بودم و پانیک داشتم الان خوبم البته

انقدددد اکو و نوار قلب و آزمایش و کوفت و‌زهرمار انجام دادم هیچی نبوده ،دکتر قلب ارامبخش اینا نوشت قطعش کردم حالم یده باز 

من که کلا بی خواب نیستم 

اما امشب استرس دارم 

چون ثبت نام غیر حضوری دانشگام سهمیه قبولی اشتباه زدم😭😭😭😭باید روز ثبت نام حضوری بگم  خدا کنه درستش کنن 

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

انقدددد اکو و نوار قلب و آزمایش و کوفت و‌زهرمار انجام دادم هیچی نبوده ،دکتر قلب ارامبخش اینا نوشت قط ...

باید بری پیش متخصص مغز و اعصاب یا روانپزشک

من رفتم پیش متخصص مغز و دارو مصرف کردم و الان کاملا خوب شدم کاملا قابل درمانه نگران نباش همش میگذره

باید بری پیش متخصص مغز و اعصاب یا روانپزشکمن رفتم پیش متخصص مغز و دارو مصرف کردم و الان کاملا خوب شد ...

الان ۱،۲ساله اینم دکتر قلب اینا دارو مینویسه یه مدت میخورم خوبم قطع میکنم بدتر میشم 

آخه باید بری پیش متخصص مغز یا روانپزشک متخصص قلب که نمیتونه از ریشه درمانش کنه

روانپزشک پس بهتره 

درمان داره؟

سکته اینا نکنم 😭😭

شبا الان دیر میخوابم ولی ۸،۹ساعتم پر میشه 

ضرری نمیرسونه؟

اخه چه دردی بود دچار شدم پوستمم همش خشکه از اضطراب

روانپزشک پس بهتره درمان داره؟سکته اینا نکنم 😭😭شبا الان دیر میخوابم ولی ۸،۹ساعتم پر میشه ضرری نمیرس ...

آره برو پیش یه روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب خوب کاملا با دارو درمان میشه من خودم پانیک داشتم و هر روز حالم بد بود منم مثل شما مدام حمله داشتم ولی شدتش کم و زیاد میشد ولی الان خوب خوبم

نه سکته نمیکنید پانیک فقط ترس ایجاد میکنه