2777
2789

انجام بدی برا گذرون طرح رشته آیی که می‌خونی نمیتونم برگردم شهر خودم حتما باید همون جایی که مشخص کردن طرختو بگذرونیم ؟

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من گفتاردرمانی قبول شدم برای این رشته هم هست؟

نمیدونم 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
زمان ما ک همچنین چیزی نبودو اینکه تو منطقه باید طرح و میرفتی نه لزوما شهری ک درس خوندی

هر جایی که نیرو میخواستن میشد طرح بگذرونی دوران شما ؟

گفتار دوست ندارم خیلی ناراحتم بنظرت چجور رشته ایه؟و‌چی قبول شدی

تغذیه خوبه عزیزم کگفتار درمانی که منم رشتمو دوست ندارم 

هر جایی که نیرو میخواستن میشد طرح بگذرونی دوران شما ؟

فقط منطقه مهم بود 

مثلا من توی کنکور منطقه سه بودم، توی طرح هم باید منطقه سه  میرفتم

بله شهر هم مهم نبود ، دیدم دانشگاه شهر دگ رفتن طرح اومدن تهران مثلا

میگن بازارکار نداره شما چرا گفتار نزدی؟ علاقه نداشتی؟

والا هر که یه چیزی میگه یکی میگه خوبه یکی میگه بده گفتارم دوست داشتم ولی تغذیه آوردم 

گفتار دوست ندارم خیلی ناراحتم بنظرت چجور رشته ایه؟و‌چی قبول شدی

حالت خوبه؟؟؟

بچه های رشته های توان بخشی مثل گفتار از همون دوران دانشجویی میرن سرکار 

ترازت چند بود

خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت 

حالت خوبه؟؟؟بچه های رشته های توان بخشی مثل گفتار از همون دوران دانشجویی میرن سرکار ترازت چند بود

خداوکیلی راست مبگی؟

اخه من فرهنگیانم قبول شدم امسال

بعد فکر میکردم پزشکی بیارم از فرهنگیان انصراف دادم تا انتخاب رشته سراسری کنم

وقتی نتایح اومد و دیدم گفتاردرمانی قبول شدم کل دنیا دور سرم چرخید😞

حالت خوبه؟؟؟بچه های رشته های توان بخشی مثل گفتار از همون دوران دانشجویی میرن سرکار ترازت چند بود

الان کل خانوادهههه میزن تو سرم که کاش انصراف نمیدادی این رشته رشته چرتیه و بد هست و فرهنگیان بهتر از گفتاره

همه همینو میگن بهم

خداوکیلی راست مبگی؟اخه من فرهنگیانم قبول شدم امسالبعد فکر میکردم پزشکی بیارم از فرهنگیان انصراف دادم ...

عزیزم ناراحت نباش 

فرهنگیان رشته خوبی بود حق داری ولی اینم در نژر بگیر گفتار جزو رشته های توانبخشیه و خیلی لولش بالاس 

چیزی که من میدونم و دیرمو شنیدم اینه که بچه های توانبخشی از دوران دانشجویی کار دارن 

چ شهری قبول شدی؟ 

خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت