2777
2789
عنوان

پسری که پوستش خیلی تیره س واسه ازدواج قبولش میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر بدنسازه پوست تیره 🤤وای یاد یه نفر افتادم 😑😂😂

دهنت سرویس 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

من خودم گندمی روبه سفیدم یعنی تقریبا سفیدم شوهرم سبزهههههه سبزه قیافشم معمولی روبه پایین طبق گفته بقیه خودمم همه میگن خبلی عروسکی وفلان تعريف ازخودنباشه البته ولییییییی عاشققققق رنگ پوست وقیافه شوهرمم خیلییییییییییی دوسش دارم باهاش خیلی دعوا میکنم کل میندازم ولییییییی دوسش دارم یادمه تو اولین رابطه خودش کلی از رنگ پوستش ایراد گرف می‌گف کنار هم تو انگار برفی ولی من بایه بغضیم گف اینو دلم اتیش گرف ولی ازهمون روزم گفتم بهش من عاشق رنگ پوستتم اگه دنبال مرد سفید بودم کلی خواستگارداشتم گیرنمیدادم به تو اصلا من مرد سفید دوس ندارم یجوریم میشه الان خودشم خیلی بیشتر ازقبل خودشو دوس داره ومهربون ترشده باخودش 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

من خودم سفیدم ترجیح میدم سفید باشه همسرم والا اینجا ایرانه البته ن تنها تو ایران بلکه سراسر دنیا ب رنگ پوست سفید احترام بیشتری میزارند 

البته چیزی ک هست عرصه و اخلاق پسره مهمه خیلی  

و اینکه بچه هاشون چه رنگی میشند