2777
2789

از نظر شغل اخلاق خانواده وهمه چی عالی بود ولی قد و هیکلش از من کوچیک تر بود 

من قدم 166 اون شاید 5 سانت کمتر بود 

وزنمم 65 ولی شونه های من درشت تر از اون بود 😑🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا درک میکنمچون نمیخوام از یه مرد که همش تو زندگیمه گنده تر باشم😭😭😭

منم دقیقا یکی رو به خاطر همین قضیه رد کردم

خیلی راضیم

نمیشه یه عمر معذب باشم که

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بیخیال همه

اگه برات مهم بود که قدش ازت بلندتر باشه بیخیالش

شاید برا یکی قد معیار نیاشه

ولی تو شاید بعدا خجالت میکشیدی با این اقا بیرون میرفتی

پس بیهیال

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

به نظر من کار خوبی کردی

همه این آدمها بعدا هی مسخره میکنن و هی برات یادآوری میکنن این قضیه رو

دوستم هنوز بعداز17سال زندگی همش میگه چطور همسرمون انتخاب کردم اخه چشام کجا بودن.نمیتوته یه پاشنه بلند بپوشه.خیلی بلندتر از شوهرش میشه.تپلترم هست.اذیته واقعا 

دقیقا تو شرایط تو بودم. بل این تفاوت که قد و هیکلش هم متناسب من بود اما اصلاااا به دلم ننشست. به نظرم مهم خودتی.  برای دیگران ازدواج کردن خیلی بده.... من عشق و خوشم اومدنه خیلی بیشتر مهمه . تایپیک آخرم رو هم لخون نظر بده

خوب کاری کردی اصلا پیشمون نباش 

وقتی به دلت نيست نباید قبول کنی 

اگر بخاطر حرف های بقيه قبول‌ میکردی چند وقت بعدش تاپيک می‌زدی چیکار شوهرم به دلم نيست دوستش ندارم روم نمیشه باهاش جایی برم و فلان.....

اسی جان از پست قبلیم ناراحت نشو ، دیگه کذشته ایشالا بخت بهتری نصیبت بشه اون موقعی هم که نظر دادم هنوز کاربرای عزیز نظر نداده بودن الان خوندم بیشتر با نظر تو موافق بودن، خواستم بگم فرض قد و وزن و هیکل بیشتز بود اما اخلاق و رفتارو شغل و خانواده خوبی نداشت قبول میکردی و درست بود؟ به نظر خودم اخلاق و ایمان و تقوا ارج تر از قد و هیکل هست کسی اخلاق و تقوا داشته باشه راضی نمیشه کسی رو مورد آزارو اذیت قرار بده و مثلا دست روی همسرش بلند کنه درکل اخلاق خوب و ایمان از شخصیت و تربیت و خانواده خوب میاد  بازم ببخشید حق انتخاب با خودتون بوده و از نظر خودت کار درستی کرده باشی چون این شما هستید که یه عمر میخواستید با طرف زندگی کنید نه دیگران.