همه این آدمها بعدا هی مسخره میکنن و هی برات یادآوری میکنن این قضیه رو
دوستم هنوز بعداز17سال زندگی همش میگه چطور همسرمون انتخاب کردم اخه چشام کجا بودن.نمیتوته یه پاشنه بلند بپوشه.خیلی بلندتر از شوهرش میشه.تپلترم هست.اذیته واقعا
دقیقا تو شرایط تو بودم. بل این تفاوت که قد و هیکلش هم متناسب من بود اما اصلاااا به دلم ننشست. به نظرم مهم خودتی. برای دیگران ازدواج کردن خیلی بده.... من عشق و خوشم اومدنه خیلی بیشتر مهمه . تایپیک آخرم رو هم لخون نظر بده
اسی جان از پست قبلیم ناراحت نشو ، دیگه کذشته ایشالا بخت بهتری نصیبت بشه اون موقعی هم که نظر دادم هنوز کاربرای عزیز نظر نداده بودن الان خوندم بیشتر با نظر تو موافق بودن، خواستم بگم فرض قد و وزن و هیکل بیشتز بود اما اخلاق و رفتارو شغل و خانواده خوبی نداشت قبول میکردی و درست بود؟ به نظر خودم اخلاق و ایمان و تقوا ارج تر از قد و هیکل هست کسی اخلاق و تقوا داشته باشه راضی نمیشه کسی رو مورد آزارو اذیت قرار بده و مثلا دست روی همسرش بلند کنه درکل اخلاق خوب و ایمان از شخصیت و تربیت و خانواده خوب میاد بازم ببخشید حق انتخاب با خودتون بوده و از نظر خودت کار درستی کرده باشی چون این شما هستید که یه عمر میخواستید با طرف زندگی کنید نه دیگران.