2777
2789
عنوان

دستکش پوشیدن موقع شستن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 56 پست

یکی بود میگفت ما خودمونو لا دستکش میشوریم بعد گفتن پس شوهرت وبچه هات چی گفت هرکی یک جفت دستکش توی توالت داره.      جل الخالق

شاخامون از شاخ گوزن بزرگتر شده

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بار بود می‌شنیدم نمیتونم بگم خوشم اومد یا بدم اومد 

مادر هستی ولی میتونی باز کاری که خودت صلاح میدونی و ضربه نه به خودت نه بچه هات وارد نمیشه رو انجامش بدی 

ولی ناراحت شدم از اینکه چرا ما خانوما باید اینقدر به همجنس خودمون ضربه روحی روانی وارد کنیم مادر هستی و بچت هست پس ع نه خودت چی و ....

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
اولین بار بود می‌شنیدم نمیتونم بگم خوشم اومد یا بدم اومد مادر هستی ولی میتونی باز کاری که خودت صلاح ...

فقط دنبال ساز مخالف زدنن که بهت حس بد بدن. الان اگه میگفتم عاشق پی پی بچمم همه میگفتن پیف و عوق.

راستش منم خیلی تعجب کردم و دیدم تو تاپیکاتون از شیر دادن هم بدتون میاد، رفتارتون کمی آنرماله به نظرم با تراپیست صحبت کنید که خدایی نکرده ناخواسته به بچه ها آسیب نزنید

خودم بچه ندارم ولی خواهرزادمو از۲_۳ماهگیش میشورم الانم ۳سالشه.. هروقت باشم میگم خواهرم همیشه خودش ب بچه میرسه وقتی من هستم استراحت کنه بدمم نمیاد از روز زایمانشم همه لباسای بچه رو خودم میشستم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
راستش منم خیلی تعجب کردم و دیدم تو تاپیکاتون از شیر دادن هم بدتون میاد، رفتارتون کمی آنرماله به نظرم ...

شماهم اطلاعاتتون رو بالا ببرید یه شرایطی هست به اسم اندوه شیردهی که در مادران کاملا طبیعی هست. و مسائل بهداشتی مثل این تاپیک هم به مادر ارتباط داره و آسیبی به کودک نمیرسونه. لطفا قبل از اتهام نرمال نبودن به بقیه به دانشتون رجوع کنید. ایا روانشناسید؟ ایا دانش کافی از هورمونها و شرایط مختلف دارید؟ خیر. پس وقتی سواد کافی ندارید نظر ندید. ممنون