2777
2789

سلام

من دیروز شروع کردم به خرید سیسمونی. لباساشو کامل گرفتیم. سرویس خوابشم گرفتیم. یه چندتا از وسایل اتاقشم گرفتم.که تقریبا 2ونیم شد. میشه بیاین بگین اسباب بازی چیا بخرم؟ چقدر هزینش بشه خوبه؟ سرویس چوبش تقریبا چقدر میشه؟واسه لوازم بهداشتی و غذاش چه چیزایی واجبه؟ کالسکه، کریر، روروئک و آغوشی و ساک وسایل روی هم چقدر میشه؟

ایناهایی که گفتم توی مشهد از کجا بگیرم به صرفه تر و خوشگلتره؟

لباساشو از پاساژ حریر توی 17 شهریور گرفتم. خوب بودن ولی احساسم میگه گرون شد.😐

لطفا بیاین به همدیگه کمک کنیم که خرید خوب و به صرفه ای بشه.مرسی

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرویس چوب دختر من پارسال گرفتم شد 3 تومن.و اینکه اغوشی چیکو گرفتم اصلا به کارم نیومد دوبار دخترمو گذ ...

بنظرت الان میتونم همین قیمت سرویس چوب پیداکنم؟ یعنی آغوشی اصلا به کار نمیاد؟ نگیرم؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
نمیدونم عزیزم من اطلاعی ندارم ب سلامتی بیادش😍

مرسی عزیزم😍

بنظرت الان میتونم همین قیمت سرویس چوب پیداکنم؟ یعنی آغوشی اصلا به کار نمیاد؟ نگیرم؟

اره من از شرکت السا چوب گرفتم کیفیت کارش که عالیه و کلی جاداره تخت و کمداش.اغوشی هم بنظر من نگیر اصلا خوب نبود برای من 

راستی بنظرم سرویس خواب و لباساش خوب دراومده.فقط سرویس خواب دخترم شد 1 تومن لباسم که 1 ونیم اینطورا ش ...

واقعا؟ ممنون. خیلی دودل بودم ازانتخابم

منم دلم ميخواد زودتر بفهمم جنسيتمو برم خريد 

انشاالله خیلی زود میفهمی عزیزم

ولی خریداش واقعا سخته. دلت میخواد کل فروشگاهو بخری😕

آپادانا من قبل عیدقیمت گرفتم بین ۲تا۳میلیون میشد.وسایل بهداشتی شامپو.صابون.روغن بچه.پودربچه.برای غذاسرویس چینی وملامین وسرویس تفلون

کالسکه وروروئک وکیف وکریراز۴۰۰هست تا۲میلیون

امیدت فقط به اون بالایی باشه

من نميخوام زياد اسباب بازي بخرم چون هم هديه براش ميارن هم اينكه بزرگتر كه شد ميبرمش براش ميخرم اونجوري ذوقم ميكنه بچم

كلا چيزايي كه ميخوام بخرم ايناس

تخت و كمد

كالسكه روروئك ساك كرير

گهواره و تشك بازي

سرويس قابلمه و قاشق چنگال

لباس نوزادي ١٩تيكه

لباس نوزادي ٥تيكه

بلوز شلوارتا٣ماه ٢عدد

پاپوش ٢عدد

يه سرهمي مهموني و كلاه

پوشك ٢تا ٥كيلو

شيشه نوزادي و پستونك اونت

شامپو پودر روغن و سودوكرم

ست شانه و ناخن گير

حوله

وان حمام

آويز تخت

دندوني و پيش بند

چراغ خواب و لوستر و پرده

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
اره من از شرکت السا چوب گرفتم کیفیت کارش که عالیه و کلی جاداره تخت و کمداش.اغوشی هم بنظر من نگیر اصل ...

خیلی ممنون عزیزم

کاش همه بیان ازتجربیاتشون بگن. بچه ی من نوه ی اوله. بنده خدا مامانمم مثل خودم زیاد تجربه نداره😟