2777
2789
عنوان

اگه همچین پسری ترکتون کنه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 46 پست
اره حق دارین حالا اگ فقط تحصیلات بود مهم نبود برام ولی خیلی چیزاسمشکلم اینه ک نمیتونم فراموشش کنم

خیلی چیزها هست اما اگه بگم از دستم هم ناراحت میشید هم دلخور ، فقط یه کوچولو اشاره کنم  اول  اینکه خودتو کم ارزش نکن  ارزش خودتو حفظ کن دوم اینکه دیگه هیچ وقت نمیتونی به مراحل بالاترو و هدفت برسی و تموم زحمات و سختیهات و تلاشت از بین میره الانم که به اینجا رسیدی بخاطر اینکه خودت تنها بودی و زندگی متاهلی نداشتی ، من نه مشاور این کار هستم نه تخصصی در این زمینه دارم شغل و‌کارمم چیز دیگست ، فقط برادرانه خواستم  بگم یه خورده برا زندگی و آیندت فکر کن و احساساتی تصمیم نگیر بحث یه عمر زندگی هست و فقط اختلاف تحصیلات نیست اگه شغل مناسب و درآمد خوبی داشت باز یه چیزی  اون به مراحل آخر رسیده در همین سطح اگه بتونه باقی بمونه وگرنه بالاتر نمیتونه باشه چون دیگه بیشتر از این ازخودش انتظاری نداری فرض بگی درس ادامه بده نمیشه و نمیخواد کارهم همینطور ،شما هم همه شرایطشو قبول کردی فردا ها نباید ناراحتی و ابراز پشیمونی کنی چون قبل از ازدواج برا خودت ارزشی قايل نبودی و هدفی نداشتی دیگه باید قبول کنی و همه چیز رو بپذیری حتی پایینتر اومدن از این سحطی که الان هستید  الان متوجه منظور حرفام نمیشی بعدها متوجه میشی کلا تحت فرمان و امر ونهی اون باید باشی و هیچ اختیاری از خودت نمیتونی داشته باشی  بعدا بگه من درس خودندم لیسانس دارم میخواستم دکتر شم میخواستم فلان شم  تو هیچی نبودی تو فلان ...... نه این حرفو این خبرها نیست ،  گناه هم نکردی عاشق شدی  هرچند عشق واقعی وجود نداره  اینها همش بخاطر احساسات کاذب و نداشتن اعتماد به نفس قوی هست  الان خودمم ناراحت شدم  اینارو گفتم اون بنده خدا که اصلا نمیشناسم به من هم بدی نکرده  ، نگفتمم آدم بدی هست نه خیلی هم از من بهتر  من روی صحبتم با شما بود تصمیم عجولانه ای نگیر و با افراد متخصص در این مسائل مشورت کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.