2777
2789
عنوان

اگه همچین پسری ترکتون کنه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عاشقش باشم نمیام در موردش اونطوری تاپیک بزنم جوری حرف بزنم که بقیه فقط متوجه کمبوداش بشن و قضاو ...

عاشقشم ک شرایطشو قبول کردم ولی باز رفت

از درد دلتنگی زده ب سرم نمیدونم چیکار کنم

واقعا عادی میشه؟اخه من سه ساله نتونستم فراموش کنم

بخدا آره از من ۴۱ ساله بشنو،خودتو سرگرم کن کلاسی تفریح جدیدی شروع کن بنداز بره

اوچان گوش اوچسادا اوچوش خاطره سی قالمالیدی،اونوتما
خواهر سه ساله سه سال

سه سالی که پیگیر طرف بودی و چکش میکردی چه فایده داره

من منظورم زمانیه که از عالم و آدم بلاکش کنی و خودت بخوای بهش فکر نکنی و با هرچیزی هم که شده باشه سرگرم کنی خودت رو که فرصت فکر کردن به طرف مقابلت رو نداشته باشی

این کاری بود که من خودم کردم

چُم چی بگم🤷

عاشقشم ک شرایطشو قبول کردم ولی باز رفتاز درد دلتنگی زده ب سرم نمیدونم چیکار کنم

کنترلش دست خودته میتونی دردشو بپذیری و با خودت حملش کنی ولی نباید بذاری زندگیتو فلج کنه بذارش یه گوشه تو قلبت و دیگه فکرش نباش

حتما اگه یه آدم جدید سر راحت بیاد فراموشش میکنی 

اره درسته دیگ باید ب خودم بیام💔💔🤦🏻‍♀️

مرگ یبار شیونم یبار

من از همسرم که باهم کلی خاطرات خوب داشتیم و منو از حفظ بود و بیشتر از خودم میشناخت و رفیق و پایه کارام بود و کنار هم اگه یه ماهم تو یه خونه دربسته بودیم حتی حوصله مونم سر نمیرفت و زندگی مشترک رو بلد بودیم جدا شدم 

بنا به دلایلی خودم خواستم

اولش خییییلییییی سخت بود احساسم هنوز باهاش بود ولی منطقم دیگه نه پس تصمیمم برای ادامه ندادن قطعی بود

از همه جا بلاکش کردم با اینکه زنش بودم و هنوز هستم و هییییچ سراغی ازش نمیگرفتم انگار که وجود نداره

ولی یه وقتایی به خاطر یه سری دادگاه ها مجبور بودم ببینمش و بعد دادگاه باهام صحبت میکرد و دوباره بهم میریختم

ولی الان که چندماهه ندیدمش و ازشم خواسته بودم تحت هیچ شرایطی بهم زنگ نزنه و پیام نده و خودمم با کار سرکرم کرده بودم خودم رو و بهش فکر نمیکردم حالم بهتر شده ‌و داره از ذهنم کم کم پاک میشه

چُم چی بگم🤷

عاشقشم ک شرایطشو قبول کردم ولی باز رفتاز درد دلتنگی زده ب سرم نمیدونم چیکار کنم

سلام آبجی من کاربر اقا هستم ،ببخشید یه سوال داشتم ازت  حضرت عباسی اگه اون لیسانس داشت و تو سیکل قبولت میکرد؟؟؟ پیش خودش نمیگفت این همه زحمت کشیدم درس خوندم بازم دارم برای مراحل بالاتر تلاش میکنم تا زندگی و آینده خوبی بسازم حالا بیام با سطح پایینتر خودم ازدواج کنم که هیچی تلاشی برای موفیقت خودش نکرده شاید هم منو از هدفم دور کنه؟؟؟؟ 

سلام آبجی من کاربر اقا هستم ،ببخشید یه سوال داشتم ازت حضرت عباسی اگه اون لیسانس داشت و تو سیکل قبول ...

اره حق دارین حالا اگ فقط تحصیلات بود مهم نبود برام ولی خیلی چیزاس

مشکلم اینه ک نمیتونم فراموشش کنم