2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنی؟؟؟؟؟ آخه من هرچی فیلم ترسناک و استرسی میبینم نمیترسم

ازایناست ک دوربین ب طرف وصل میکنن ی حالت طبیعی خوفناک داره

آره منم مثل توعم حتی انابل و احضار(به جز قسمت ۶)رو من تاثیری نداره

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

واقعا فیلم ترسناک دیدن کار خوبی نیست خیلی تو روحیه ادم تاثیر میزاره حالا شمارو نمیگم ولی کلا بعضیا فکرمیکنن. بگن ما نمیترسیم میبینیم فلان و.....فکرمیکنن خیلی خفن هستن، ترس یچیز خیلی نرماله همه دارنش اینجور کاراهم واقعا تاثیر بد رو روان ادم داره چه به صورت پنهان و معلوم

اون تیکه ش ک دختره تو جنگل چرت و پرت میگفت ک مثلا تسخیر شده خیلی این فن رو رو خواهرم زدم وقتی تنها ب ...

وای خیلی عالی بود

Rec 

هم ببین

جالبه

تقریبا همین مدله

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

واقعا فیلم ترسناک دیدن کار خوبی نیست خیلی تو روحیه ادم تاثیر میزاره حالا شمارو نمیگم ولی کلا بعضیا ف ...

اونم بستگی داره

یه سری فیلمای هستن هیجان دارن و ادرنالین رو بالا می‌برند

یه سری ها هم اسلشرن یا پر از شکنجه و رنج روانی

اونا واقعا وحشتناکن

من یکیو دیدم تا ۴ روز حالم بد بود

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

واقعا فیلم ترسناک دیدن کار خوبی نیست خیلی تو روحیه ادم تاثیر میزاره حالا شمارو نمیگم ولی کلا بعضیا ف ...

ن میدونی 

دانشمندا ثابت کردن ترسیدن خیلی بیشتر از چیز های خنده دار تو بدن باعث لذت میشه😂🤌🏻

منم از چیزای ترسناک خیلی حس بهتری میگیرم تا ی جک

اینم بعد چندین ماه دیدم خیلی وقت بود ندیدم آره قبول دارم حرفتو تو این مدت حتی ی جن هم ب خوابم نیومده

اگ از امشب پاشون ب خواب‌ام باز شه

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....