توروخدا دعا کنید دعا کنید بخوره لج کرده نمیخوره از یبوست که گرفت امشب ۱۰ شب شد دیگه از گرسنگی هزیون میگفت هیچی نمیخوره وزنش ۳۰ کیلو سرطان داشت خیلی سختی کشیدم دیگه نمیتونم خدایا آرزوی مرگ دارم تا ازین عذاب و استرس راحت شممممم😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی بهتر نشدن مامانت؟ باور میکنی تو هفته ی اخیر یاد تو و مامانت افتاده بودم ولی اسم کاربریت خاطرم نبود که بیام احوال پرسی کنم ازت
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
کی کی کی من حس میکنم خدا منو فراموش کرده براش بی اهمیتم یا ازم ناراحته و بام قهره
تو رو خدا اینجوری نگو میدونم چقد داری روزای سختی رو میگذرونی ولی طاقت بیار به خدا توکل کن اون هیچ وقت بنده هاشو به حال خودشون رها نمیکنه خودش گفته چند بارم گفته بعد هر سختی آسونی هست