توروخدا دعا کنید دعا کنید بخوره لج کرده نمیخوره از یبوست که گرفت امشب ۱۰ شب شد دیگه از گرسنگی هزیون میگفت هیچی نمیخوره وزنش ۳۰ کیلو سرطان داشت خیلی سختی کشیدم دیگه نمیتونم خدایا آرزوی مرگ دارم تا ازین عذاب و استرس راحت شممممم😭😭😭😭
من فقط میخام بمیرم الان همین بخدا خیلی خستم خیلیییییی
خدا زود جواب خستگی هات میده مامانت گناه داره بهت احتیاج داره این جوری نکن با خودت از پا در میایی شاید فکر کنی من ندیده و نشناخته فقط دارم جمله مینویسم برات ولی بخدا متنت رو خوندم بغضم گرفت از ته دلم براتون دعا کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم خیلی خستم میدونم آرزوی مرگ گناهه ولی آرزوی مرگ دارم اما بیشتر ازون امید دارم مامانم خوب شه
حتما مامانت خوب میشه حتما به جای آرزوی مرگ از ته دل و دور هم میخندین انشالله خنده اتون از ته دل و گریه اتون از سر شوق باشه خدا خودش حال دل خودت و مادر عزیزت رو خوب کنه