2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۳ سالگی بچه دومم رو آوردم الان دوسال و نیم ش ولی خوب خیلیا رو میشناسم حتی چال ب بعد هم بچه اول ر ...

مبارک باشه .نگان نستید بچه تون آینده زودشما دو از دست بده ان شا الله بهد ۱۰۰ سال

من شمارو چندین باره میبینم که انقدر ذهنتون درگیره ولی چون سن و تجربه ام به تاپیکتون نمیخوره تا حالا جواب ندادم ولی الان من ۳۱ سالمه و بچه اولم باردارم ولی به دومی و سومی هم فکر میکنم یعنی تا اون موقع احتمالا ۴۰ سالم شده، احساس میکنم شما یا قلبا راضی نیستین به بچه ی دوم یا شدیدا وسواس فکری دارین

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارک باشه .نگان نستید بچه تون آینده زودشما دو از دست بده ان شا الله بهد ۱۰۰ سال

ن اصلا چ ربطی داره الان دیگه سن ازدواج بالا رفته خیلی مامانا خدایی نکرده تو جوونی میمیرن و ربطی ب سن بالا نداره مهم اینه تو هر سنی پذیرش جسمی و روحی بچه رو داشته باشیم

من شمارو چندین باره میبینم که انقدر ذهنتون درگیره ولی چون سن و تجربه ام به تاپیکتون نمیخوره تا حالا ...

با میل خودم باردهر شدم ولی خوب وقتی ۴۶ ساله است من ۸۰ سال .تازه اگر عمر .کنم .چیز مهمی نیست واقعا 

ن اصلا چ ربطی داره الان دیگه سن ازدواج بالا رفته خیلی مامانا خدایی نکرده تو جوونی میمیرن و ربطی ب سن ...

پس چرا برای من این قدر مهمه .فرزندتون دختره یا پسر 

شما حساس شدی رو این قضیه من دوتا دختر دارم و حتی ب سومی هم فکر میکنم شاید چندسال دیگه ی پسرم بیارم و ...

بچه هاتون چند ساله هستن .اخه اقعیته نمی تونم فرار کنم الان از خواب پریدم و دچار اضطراب شدیدم