2777
2789
عنوان

بچم چن روزه بشه میتونم برای خودم وقت بزارم وب کارام برسم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 24 پست
اگه این راحتیشه الان خداصبرم بده..ما خواب نداریم که نصف شب بیدار میشه شیر میخوره پوشک فلان باز صبح ه ...

بچه من شبا میخوابید

اوایل خودم بیدارش میکردم برا شیر

ولی بزرگتر شد تا دو بیدار بود

الان پنج سالشه مدرسه میره(پیش)
قبل ۱۲ خوابه دیگه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نه دیگه نمیشه هم شب بخوابه هم عصر 😄بچت چطور نمیخوابه؟؟نه شب نه روز؟؟؟بچه ۵۰ روزه اغلب خوابه که

میخابه ولی کوتاه..الان که بیداره پستونک تودهنشه مشکلی ام نداره روزا تامیخاییم بخابیم بیدارمیشه باز تکونش میدم واینا میخابه ولی خاب از سرما پریده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه نمیشه هم شب بخوابه هم عصر 😄بچت چطور نمیخوابه؟؟نه شب نه روز؟؟؟بچه ۵۰ روزه اغلب خوابه که

همین دیگ میگم ی کدومو بخاب نمیشه ک دائم میگ خابم میاد 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه من شبا میخوابیداوایل خودم بیدارش میکردم برا شیرولی بزرگتر شد تا دو بیدار بودالان پنج سالشه مدرسه ...

اوایل ینی تا چن روزگیش بیدارش میکردی؟من بخابه دیگ بیدارش نمیکنم تاوقتی خودش بیدارشه مثلا ۱۲ شیر میخوره تا ۵ صبح بنظرم ..ولی شیر خشک اینطوریه سنگینه میخابه اگ شیرخودم بود هر یکساعت بیدارمیشد شیرمیخاس

چیکارکنم اعصابم حوصلم بااین بیخابیا کم شده شبح تاشبم خونه اییم خیلی خستم

طبیعیه عزیزم بچه منم در طول روز ۱۵ دقیقه میخوابید 

خواب شبشم تا ۶ صب بیدار بود ۶ میخوابید ۸ پامیشد 

حتی یک شبم شوهرم کمکم نکرد 

یه بار پسرم ۳ شبانه روز نخوابید روز سوم دیگه نا نداشتم بردم گذاشتم تو بغلش صبح بود ساعت ۶ فحشم داد دیگه نشنیدم چی میگه نرسیده به بالش بیهوش شدم بازم ساعت ۸ بیدار شدم بچه هم کنارم بود و بیدار

اوایل ینی تا چن روزگیش بیدارش میکردی؟من بخابه دیگ بیدارش نمیکنم تاوقتی خودش بیدارشه مثلا ۱۲ شیر میخو ...

اوایل ینی تا یه ماهگی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
میخابه ولی کوتاه..الان که بیداره پستونک تودهنشه مشکلی ام نداره روزا تامیخاییم بخابیم بیدارمیشه باز ت ...

دو طرف بالشش از؟زیر بالش بذار دورشو حسابی بالش پتو بذار تکون نخوره احتمالا خوابش سبکه تکون میخوره میپره از خواب گرمش نکن اتاق خنک باشه 

من بچه مثل بچه خودم ندیدم از بی خوابی کم خونی داشت ۶ ساله حسرت خواب درست و راحت رو دلمه

روز مگ میخابه بچه؟ ده دقه میخابه بیدار میشه..شوهرم توقع داره هم شب بخابه هم عصر.. بهش میگم عصر نخاب ...

بله. روتین خواب بچه ات رو درست کن. پنجره بیداری رو سرچ کن درباره اش بخون. 

من ی دوره خواب از ی دکتری گرفتم عالی بود. بچه ام هر چهل دقیقه یک ساعت یا بیشتر میخوابید  وقتی هم سن بچه شما بود

همتا اسم خـودمه♥