2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بله حتما حتما حتما چله ش بردار منم از کسی شنیذه بودم باور نمیکردم

ببخشید دوره پریودی ام میخوندید ؟

روزی یکبار میخوندید سوره یاسین ؟

ببخشید حاجتتون محال بود  دررابطه باازدواج بود یا مالی ؟

بله مشکلی نداره روزی یکبار اردواج

خداروشکر عزیزم از ازدواجتون راضی همسرت نعیارای اخلاقی و مالی مدنظرتو داشت ؟

اومد خاستگاری خونه و ماشین داشت یا پولدار بود ؟

بعد چرا گفتید محال بوده ؟

بعد شنیدم تو پریود نمیشه بیشتر از ۷ ایه قران خوند کراهت داره درسته ؟

من میخوندم بله راضی ام

همسرتون پولدار بود وقتی اومدن خاستناری شما؟

برااینکه خاستگار مولدار و بااخلاق بیاد چه سوره ای یا آیه ای رو بخونیم عزیزم شما اطلاعی دارید ؟

چندماه سوره ی یاسین رو خونده بودید ؟

ببخشید ایام پریود هم خوندتش رو قطع نمیکردید چون شنیدم بیشتراز۷ ایه قران خواندن تواین ایام کراهت داره میپرسم؟

خب اسی توی این مورد بذار تجربه ی خودمو بهت بگم. 

در کل اسی خیلی ختم های مختلفی هست. 

خب 

چاه های سوره ی

یس 

طه 

احزاب. 

یس

این سوره هارو میگن برای ازدواج حاجت میدن 

چله ی دعا یستشیر. 

توسل به امام جواد علیه السلام. حالا یا با ذکر یا جوادالائمه ادرکنی. و یا با خواندن سوره ی یس و هدیه به ایشون و یا ... 

خوندن آیه ربنا هب لنا من ارواحنا و ذریتنا قرة اعین وجعلنا للمتقین اماما 

و بگم من نزدیک ۵ سال همه ی اینارو انجام دادم همه شونو و همش منتظر بودم وقتی چله ام تموم میشد خبری بشه.و بگم من اینقدر چله ی سوره طه رو گرفتم که الان سوره ی طه رو حفظم و میتونم از حفظ بخونمش بدون نگاه به قرآن...

دعا تاثیر داره و خیلی خیلی هم تاثیر داره. اما به هر حال اون چیزی میشه که خدا میخواد طبق زمان بندی خدا پیش می‌ره نه ما اما دعوامون قطعاااا و ۱۰۰ در ۱۰۰ تاثیر داره. 

اینو میگم که اگر بالفرض تا اون زمانی خودت خواستی نشد و شاید زودتر شد و حتی دیر تر تا امید نشی و دعا رو با خلوص بخون و یه جوری به خودتم بچسبه از چله ها هم اونی رو انتخاب کن که بیشتر به دل و روح خودت میچسبه. و نتیجه رو واگذار کن به خدا.