2777
2789
همسرتون پولدار بود وقتی اومدن خاستناری شما؟برااینکه خاستگار مولدار و بااخلاق بیاد چه سوره ای یا آیه ...

فکر نکنم کراهت داشته باشه سوره قرآن اصلا ربط نداره

فقط تو قرآن سوره های که سجده دارن نباید بخونی 

وضع مالیش متوسط

فقط ۴۰ روز بخون یاسین

اینو من به مامانبزرگم گفتم برای خالم خوند و هنوز تموم نشده بود که خالم براش یک خواستگار خوب اومد و ...

یکبار خوند مادر بزرگتون ؟

خالتون قبلش خاستگار خوب نداشت یا کلا خاستکار نداشت اصلا ؟

عزیزم ببخشید بجز این نماز هفت بانو دیکه چکارایی کرده بود خوده خالتون مثلا خوندن و نوشتن سوره ها و جله گرفتن اینا منظورمه .میخوام بدونم کاردیگه ایم کردن یا همش تاثیر نماز هفت بانو ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار خوند مادر بزرگتون ؟خالتون قبلش خاستگار خوب نداشت یا کلا خاستکار نداشت اصلا ؟عزیزم ببخشید بجز ا ...

فقط نماز ۷ بانو رو یادمه مادربزرگم خواندن البته به عنوان عمل قطعا توی نماز اینجور جاها هم براش دعا میکردن  ولی خب یک بار من به مادربزرگم گفتم نماز ۷ بانو رو انجام بده و شنیدم مجریه که مامانجونم انجام داد و وسط های این دستور بود که شوهر خالم اومد خواستگاری ولی مادربزرگم تا آخرش انجام دادن

خالم جدا شده بودن و بعد جدایی هم خواستگار های دیگه هم داشت   اما شوهر خالم خیلی بهتر بودن از لحاظ  اخلاق و منش و موقعیت اجتماعی الآنم چند سال میگذره از ازدواجشون خداروشکر خیلی خوبن. 

فقط نماز ۷ بانو رو یادمه مادربزرگم خواندن البته به عنوان عمل قطعا توی نماز اینجور جاها هم براش دعا م ...

مرسی عزیزدلم مگ چندبار خوندن نماز هفت بانو ک میگید وسطاش شوهرخالتون اومد ؟

خالتون چادری و نمازخون بود ؟

اجتماعی و سرزبون دار بود چطور اشناشدن؟

مرسی عزیزدلم مگ چندبار خوندن نماز هفت بانو ک میگید وسطاش شوهرخالتون اومد ؟خالتون چادری و نمازخون بود ...

اینطور که من دیدم چند هفته بود یه سرچ زدم بعضی منابع ۴ هفته ذکر کردن 

خیر چادری نبودن 

اجتماعی که بودن چون شغلشون ایجاد میکرد و توی اجتماع بودن. 

نه مامانم نخوندن برام. متاسفانه مامانم نمازخون نیستن. من ختم های مختلف خودم خیلی انجام دادم.

منم همینطور عزیزم

چ ختمایی انجام دادید بنظرتون اثر کدوم بوده 

ازهمسرت راضی معیارای اخلاقی و مالی مدنظرتو داره ؟

پولداربود وقتی اومد خاستگاری؟

منم همینطور عزیزمچ ختمایی انجام دادید بنظرتون اثر کدوم بوده ازهمسرت راضی معیارای اخلاقی و مالی مدنظر ...

معیار هایی که من میخواستم و بله داشت. 

من خیلی ختم های مختلف انجام دادم اینکه بگم کدوم اثر داشته نمیدونم 

منتها  نظر شخصی من اینه ختمی خوبه که به دل آدم بشینه و حس کنه با خواندنش به خدا بیشتر نزدیک تر میشه ، 

و صد البته توکل. اینکه آدم دعاشو بکنه اما نتیجه رو بسپره به خوده خدا و ازش بخواد بهترین تقدیر شو براش رقم بزنه ، 

اینکه یک ختمش تموم شد و نشد نشسته افسرده بشه که آره خدا منو نمی‌بینه و نا امید بشه دعا اینقدر موثره که میگن مقدر شده قطعی رو می‌تونه تغییر بده . 

معیار هایی که من میخواستم و بله داشت. من خیلی ختم های مختلف انجام دادم اینکه بگم کدوم اثر داشته نمید ...

کاملا درست میفرمایید عزیزم

منم صحبتای الهه قمشه ای گوش میداد میگف دعا لا زمانه یعنی میره بالا و از زمان عبور میکنه و تقدیر رو تغییر میده .

قشنگم نیشه ختمایی ک برداشتید رو اگر زحمتی نیس بفرمایید ؟

همسرتون وقتی اومدن خاستگاری مولدار بودن یا در یک سطح بودید ؟

سرچ کن نماز هفت بانو.مادرت باید برات بخونه

مادر خواهر خاله عمه هیچکسی را ندارم 

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

فقط چله سوره یاسین. برای هر حاجتی عالی

من خوندم نشد

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

حدیث کسا خوبه مال حضرت زهراس هرکی هم خونده حاجت گرفته من چهله برداشتم براش ولی هزار جور مریضی ب نوبت گرفتم ول شد

فک کنم ازدواج قسمت من نیست ک اینجوری شد