2777
2789
عنوان

چجوری اکسمو فراموش کنم

87 بازدید | 10 پست

چجوری میتونم اکسمو فراموش کنم سه ماهه رد شده حتی فکر هم نمیکنم بهش اما خیلییی زیاد میاد تو فکرم اونم ناخودآگاه و خواب خاطراتمون رو میبینم من حتی در موردش فکر هم نمیکنم نمیدونم دیگ چیکار کنم دارم اذیت میشم راهکار بدین دوستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا برنمیگرده ؟ مگ اونا دل ندارن؟!

کی اکس ؟ برمیگرده من خودم کات کردم و سه بار خودش برگشت چون میدونست سر چی رفتم قلبم خورد شده بود از رفتاراش هنوز باورت میشه گریه میکنم دلم براش میسوزه اون شب حتی خواب دیدم بهش گفتم بیا همو ببینیم و دوباره شروع کنیم اما من مسیری رو رفتم که هیچوقت فکر نمی‌کردم قرارع تجربه کنم و هیچ کس نفهمید اگه این مسیر رو عوض کنم یعنی سختی هام هیچ بوده هنوز در عذاب وجدان زیادم خستم 

کی اکس ؟ برمیگرده من خودم کات کردم و سه بار خودش برگشت چون میدونست سر چی رفتم قلبم خورد شده بود از ر ...

من سه ماهه دارم همینجوری میچرخم اصلا مثل یه درده توی قلبم ممکنه تو فکرم نباشه ولی سینم همیشه سنگینه انگار یه چشمم منتظره نمیدونم چیکار کنم ولی اصلا نمیخوام خودم برم سمتش.... 

من سه ماهه دارم همینجوری میچرخم اصلا مثل یه درده توی قلبم ممکنه تو فکرم نباشه ولی سینم همیشه سنگینه ...

آره میفهمم کامل میفهمم چی میگی اون حس سنگینی من هنوز دارم ی آهنگ گوش میکنم می‌شینم به گریه همش میگم خدایا کاش یجور دیگه پیش می‌رفت خیلی وقت ها تایپ کردم ولی نفرستادم یاد اشک ها و گریه هام افتادم یاد مسیری که هرشبش غم و گریه بود افتادم و پاک کردم و نفرستادم اما خدا می‌دونه دلم چقدر هنوز آشوبه به هیچ کس نگاه هم نتونستم بکنم هنوز حس عذاب وجدان داره خفم میکنه

آره میفهمم کامل میفهمم چی میگی اون حس سنگینی من هنوز دارم ی آهنگ گوش میکنم می‌شینم به گریه همش میگم ...

همش حس میکنم اونم فراموش نکرده همش حس میکنم چون اونم داره فکر میکنه من انقدر دارم اذیت میشم

همش حس میکنم اونم فراموش نکرده همش حس میکنم چون اونم داره فکر میکنه من انقدر دارم اذیت میشم

خیلی سخته راهی جز تحمل نداری اگه مسیر سختی داشتی وقتی باهاش بودی تحمل کن دختر اگه میبینی بودن دوباره باهاش قرارع عذابت بده تنها بمون خیلی سخته ولی مجبوری ممکنه بعد ی مدت یکم از سرت بیفته اونم اگه سرت رو شلوغ کنی اما آدم که فراموشب نمیگیره

خیلی سخته راهی جز تحمل نداری اگه مسیر سختی داشتی وقتی باهاش بودی تحمل کن دختر اگه میبینی بودن دوباره ...

مرسی از راهنماییت امیدوارم دفعه بعدی که باهم حرف میزنیم حال جفتمون خوب باشه❤️

مرسی از راهنماییت امیدوارم دفعه بعدی که باهم حرف میزنیم حال جفتمون خوب باشه❤️

قربونت عزیزم اینم یه بخشی از زندگیه اگه نیاز نبود خدا نمیذاشت تجربش بکنی قوی باش من همش یه حسی بهم میگه قراره دوباره باهاش هم مسیر بشم توی زندگیم یا جایی بهش برخورد کنم چون هنوز توی ذهنمه

قربونت عزیزم اینم یه بخشی از زندگیه اگه نیاز نبود خدا نمیذاشت تجربش بکنی قوی باش من همش یه حسی بهم م ...

ایشالا که هرچی لازمه اتفاق بیفته عزیزم اگه قرار نیست آرام باشیم کنارشون صد سال سیاه دیگ برنگردن...