2777
2789
عزیزم میشه لطفاً بگی فیزیک رو چطور خوندی؟بعد اینکه فیلم شجاعی رو‌ میدیدی تستای جزوه رو حل میکردی؟

اره دقیقا این مدلی 

بعدش تست های منبع رو یکی درمیون زدم که زودتر تست ها تموم بشن و من از همه موارد کار کرده باشم

بعدش ازمون جامع و تهش ازمون قلمچی ماز دو هفته یکبار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی منم عاشق دندون پزشکی ام تراز نهایی و تراز کنکورت چند بود درصدهات و نمراتت چی؟؟...دوسال پش ...

رتبه منطقه سه 382 

تراز کنکور 10012

تراز نهایی 10200

بقیه رو قبلا گفتم

سوالات بلند شیمی رو چطور در عرص ۳۰ دقیقه زدی اگه میشه لطف کن بگو

لزوما سوالات طولانی رو حل نکردم

اول سوالات ساده تر تا یه حداقل درصدی کسب کنم 

بقیه موارد با تکرار و تمرین

نمیدونم بقیه چه نظری دادن ولی مبارک باشه و اینو ۱۰ بار با خودت تکرار کن "خوشبختیتو جار نزن"

وااااای دارم رو کار میکنم 

ولی خب زمان میبره تا درست بشه

خداروشکر موفق باشید 

خواهشا بعد از اتمام تحصیلاتت و رفتن به بازار کار هوای مردمو داشته باش 

مردم از درد دندون روانی میشند یا نمیتونند مراجعه کنند یا فقط به نیت کشیدن مراجعه میکنند ایمپلنت ۲۸ تومن حقوق ۷۰ درصد مردم ۱۵ الی ۲۰تومن

ای جون دلم

انشالله به سلامتی و‌مبارکی عزیزم😍😍😍😍♥️♥️♥️

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خوشبحالت کنکور قبول شدیمن خسته شدممن هیچی نشدممن یه ادم خنگ و نفهمممن هیچی نمیشممن مثل حیونم هیچ فرق ...

ناشکری نکن 

اگه شرایطش رو داری مجددا شروع کن

با خودت فکر کن حسابی

ببین راه دیگه ای جز درس خوندن داری یا نه

شروع کن دوباره اگه شرایطش رو داری 

اگه که نه برو دنبال مسیرای دیگه

دنیای همه آدما تو درس خلاصه نشده

تو رو خداااااااااااا جوابمو بدههههههههه تو رو جان هر کی دوس داری جوابمو بده من زیست پینوکیو و شیمی خ ...

سلام همه که گفتی عالین به جز جت کرمی که استفاده نکردم و اطلاعی ندارم

عزیزم میشه به منم کمک کنی به ارزوم برسم؟❤️میشه بگی چه ازمون هایی زدی ؟ من ماز شرکت کردم الان همون کا ...

سلام عزیزم 

قلمچی و ماز هر دو عالین 

تک درس از هر منبعی میزدم