2777
2789
متاسفانه حرفتون درستهواقعا خانواده من کمکم کردن حتی کارهای خودم رو برام انجام دادنسال کنکور ادم به ی ...

خانواده منم همه جوره کمکم میکنن ولی مامانم این یکیو گردن نمیگیره میگه بچه امانته خدای نکرده اتفاقی براش بیفته اون موقع میگی حتما مراقبش نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک تبریک تبریکککک🥰🥹❤️

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

ممنونم به نظرم یه مشاور میتونه در مسیر کمکتون کنهاگه شرایطش رو دارید بگیرید

شرایط مالی ندارم متاسفانه وگرنه حتما میگرفتم💔

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
عزیزم میشه بگی برای فیزیک همه جلسات رو دیدی ؟آخه برای من خیلی وقت میبره بنظرت اگه درسنامه بخونم و تس ...

نه عزیزم 

مباحثی که مشکل داشتم افلاین روی2x 

عزیرجان شهر ما روانشناسی خوب نداره البته ما زاهدان هستمهفته دو روز مدرسه میرهمدرسه خیلی بهشون گیر می ...

با مدرسه صحبت کنین حتما 

اگه واقعا بخواد بخونه با ماز میشه 

عزیرجان شهر ما روانشناسی خوب نداره البته ما زاهدان هستمهفته دو روز مدرسه میرهمدرسه خیلی بهشون گیر می ...

البته بستگی به ادمش داره 

من خودم با کلاس های غیرحضوری راحت تر بودم