2777
2789

اکثرا قبل عقد نقش بازی میکنن و رو نمیکنن 

ولی بعدا روی واقعی شونو نشون میدن 

چطور میشه زیرکانه و غیر مستقیم اینو فهمید که طرف چشمش دنبال پول و حقوق خانم یا خانوادش هست؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای گفتی خیلی کم تو دوستی هم از این موارد هست به محض فهمیدن من خودم کات میکنم در بحث ازدواجم خب از این افراد هستند 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ای گفتی خیلی کم تو دوستی هم از این موارد هست به محض فهمیدن من خودم کات میکنم در بحث ازدواجم خب از ای ...

چجوری میشه زیرکانه فهمید؟؟آخه اکثرا نقش بازی میکنن

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

با اجازه استارتر بچه های اول چه اشتباهاتی انجام دادین که ازش پشیمونید؟ شاید بپرسین چه ربطی به عنوان استارتر داره🤔این رو گفتم چون پدر و مادر خانواده بیشترین اشتباهات رو اول روی بچه های اولی پیاده می کنن. مثلا یکی از آشناهامون بزور با مردی که ۱۴ سال ازش بزرگتر بود شوهر دادن. چه کار میشه کرد که پدر و مادر کمترین اشتباهات رو در زندگی بچه های اول انجام بدن؟