2777
2789

من همیشه داخل دبیرستان شاگرد اول بودم سر همین موظوع خیلی اذیتم میکردن اما من همیشا خیلی اروم بودم هیج وقت هیجی نمیگفتم

امسال حال روحیم خیلی خراب بود هیجی برای کنکور نخوندم رتبم شو پنج هزار دیدم از لحاظ روحی خیلی داغونم انتخاب رشته کردم مدیریت دولتی دانشگاه دولتی سمنان روزانه قبول شدم 

مشاورم میگفت رشته هایی مثل تاریخ و فلسفه و... رو با سوابق تهران میاری جون تراز سوابقم خیلی بالا بود اما کفت اینده نداره برای همین رسته هایی زدم که گفت اینده داره برای همین این شد

من فرهنگیانم میخواستم نشو حالا همه شون زخن زبون میزنن و مسخرم میکنن که چه رشته و دانسگاه جرتی و کسایی که درشون از من بدتر بود دانشگاه های تهران اوردن اما رشته هایی مثل همین فلسفه و.... خیلی دلم گرفت فردا میخوام برم ثبت نام کلا بی انگیزه شدم 

ب کسی ربطی نداره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

خب من نفهمیدم

اگر رتبه شما خوب بود

چرا روانشناسی اینارو توی تهران براتون مشاور نزد؟؟؟

البته شاید خوشت نمیومده

در کل

من نمیفهمم چیش مسخره داره!؟؟

شما هر چی رشته گفتی برا علوم انسانی بود

رشتت مگه تجربیه؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من نفهمیدماگر رتبه شما خوب بودچرا روانشناسی اینارو توی تهران براتون مشاور نزد؟؟؟البته شاید خوشت ن ...

نه انسانی ام

رتبم خیلی هم خوب بنود پنج هزار شد اما تراز سوابقم ۸۲۰۰ بود ولی مشاورم اومد کلا با رتبم انتخاب رشته کرد من فکر کردم با سوابق زده برام 

خب من نفهمیدماگر رتبه شما خوب بودچرا روانشناسی اینارو توی تهران براتون مشاور نزد؟؟؟البته شاید خوشت ن ...

بابا دروغ میگه رتبه ۵ هزار نیاره نیارههه حقوق شیراز میاره

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

نه انسانی امرتبم خیلی هم خوب بنود پنج هزار شد اما تراز سوابقم ۸۲۰۰ بود ولی مشاورم اومد کلا با رتبم ا ...

خب الان همکلاسی های شما انتظار پزشکی توی انسانی داشتن؟😐

مشکل چیه نمیفهمم

از من به تو نصیحت وقتت رو صرف رشته ای بکن که آینده و شغل داره وگرنه پول و زمان و وقتت رو هدر دادی

به نظرتون مدیریت دولتی خیلی بده ؟ یعنی هیچی بازار کار نداره ؟ 

این مشاوره گفت میتونی ادارات دولتی و غیر دولتی و بانک ها و... استخدام بشی منم نمبدونم خیلی ناراحتم نا امید کردم خانوادم رو 😭😭 

چی بگم والا

من اصلا سر از کنکور انسانی در نمیارم

وا عزیزم دروغم چیه😐😐

رتبم شد پنج هزار و شصت و نه 

حقوق رو من اصلا علاقا نداشتم نزدم کلا پنج رشته انتخاب کردم 

باتوجه به شهری که زندگی میکنم سمنان و تهران و قزوین و قم رو فقط زدم