2777
2789
عنوان

همکلاسی هام رشته ای که قبول سدم مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست
وا عزیزم دروغم چیه😐😐رتبم شد پنج هزار و شصت و نه حقوق رو من اصلا علاقا نداشتم نزدم کلا پنج رشته ان ...

اوکی موفق باشی

پسر خالم با همین رتبه ۶۸۰۰ روانشناسی اصفهان آورده

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چرا فرهنگیان نشد با ۵ هزار ؟دعوت به مصاحبه شدی؟

بله تراز مصاحبه رو بهم کم دادن🥲 با اینکه من خیلی فعال بودم اولین نفری که دفترچه هایی که دادن رو تحلبل و نقد کرد و نوشت بودم و توی بحث گروهی هم خیلی فعال بودم نمیدونم چرا کم دادن 🥲🥲

نه انسانی امرتبم خیلی هم خوب بنود پنج هزار شد اما تراز سوابقم ۸۲۰۰ بود ولی مشاورم اومد کلا با رتبم ا ...

خب باید با سوابق هم‌میزدی 

البته من خودم رشتم انسانی بوده اکثرا همههههههه با آزمون بود رشته ها شاید کلا ۱۰ ،۱۵ رشته با آزمون بود که اونم رشته های چرت و پرت 

رشته های مدیریتی از کی مسخره شده😐😐

نمیدونم میگن رشته به درد نخوریه🥲

من خیلی اطلاعی ندارم راجب رشته ها چون حالم خیلی بد بود انتخاب رشتم بیشتر تصمیم مساورگ بود

خب باید با سوابق هم‌میزدی البته من خودم رشتم انسانی بوده اکثرا همههههههه با آزمون بود رشته ها شاید ک ...

نزد برام من فکر کردم زده  🥲

انقدر رشتم رو زدن تو سرم هیج انگیزه ای ندارم

بابا دروغ میگه رتبه ۵ هزار نیاره نیارههه حقوق شیراز میاره

چی میگی تو؟؟؟؟🤣🤣🤣 چرا حرف الکی میزنی وقتی هیچی نمدونی 

طرف روان شناسی اهواز نیاورده که منطقه ۲ هست با رتبه ۲۲۵۰، روان شناسی کرمانشاه آورده ، بعد تو میگی حقوق شیراز با ۵ هزار ؟؟؟ نگفته ۵۰۰ شده گفته ۵ هزار شده ،

با ۷۰۰ حقوق اهواز و با ۵۰۰ حقوق شیراز که منطقه ۱ هست 

به نظرتون مدیریت دولتی خیلی بده ؟ یعنی هیچی بازار کار نداره ؟ این مشاوره گفت میتونی ادارات دولتی و غ ...

به نظر من خوب بود فلسفه میخوندی داشنگاه دولتی تهران بعد میومدی شهر خودت آزمون استخدامی دبیری میدادی شاید قبول میشدی خب 

ولی من باز با ۵ هزار داشنگاه تهران بعید میدونم 

نزد برام من فکر کردم زده 🥲انقدر رشتم رو زدن تو سرم هیج انگیزه ای ندارم

بآور کن نیست اصلا رشته بدرد بخوری با سوابق همه ش با آزمون بود من خودم همه کد رشته های همه شهر ها رو خوندم 

مثلا هتل‌داری، کشاورزی و رشته های چرت پرت نه هم تاریخ و فلسفه اینا هم همه با آزمون بودن 

به نظر من خوب بود فلسفه میخوندی داشنگاه دولتی تهران بعد میومدی شهر خودت آزمون استخدامی دبیری میدادی ...

تصمیم این کار رو داستم اما مشاورم گفت ازمون استخدامی احمالا تا چند سال دیگه حذف میشه جون جذب فرهنگبان زیاد بوده چند سال اخیر