2777
2789

بستگی داره دانشگاه ما تا سه شنبه میشه شنبه تا دوشنبه هفته بعدو رزرو کرد

تا جمعه هم از دوشنبه به بعد

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

حداکثر دو روز قبل 

مثلا پنج شنبه میتونی واسه کل هفته بعد رزرو کنی ولی اگه یادت بره بشه جمعه شنبه بی غذا میمونی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره دانشگاه ما تا سه شنبه میشه شنبه تا دوشنبه هفته بعدو رزرو کردتا جمعه هم از دوشنبه به بعد

نه منظورم اینه که مثلا شما ۴شنبه غذا بخوای، چند روز قبلش باید رزرو کنی

من از هفته قبل انجام میدم.اگ میتونی همین الان انجام بده برای همین هفته.

ما که ۵ش و جمعه سایت تعطیله، ۳روز قبل از روز مد نظر باید رزرو کنیم، از ۲شنبه برا کل هفته رزرو می کنیم، خواستم ببینم همه جا ۳روز قبله یا ن

حداکثر دو روز قبل مثلا پنج شنبه میتونی واسه کل هفته بعد رزرو کنی ولی اگه یادت بره بشه جمعه شنبه بی غ ...

ما ۳روز قبل، خیلیه ۳روز...

تازه ۵ش و جمعه هم تعطیله، اگه ۴ش فراموش کنی شنبه قطعا بی غذا میمونی(البته من بومی ام) خوابگاهیا نمیدونم تا کی از دست میدن

ولی شنبه بری حضوری درستش می کنن برات