2777
2789

من و شوهرم یک گوشه نشسته بودیم و با همون حقوق کارمندی دوغ مون را می خوردیم

بعد همکارهای شوهرم   بهش گفتن چرا از خونه  تا  اداره  با ماشین خالی میای؟؟؟؟

به ناوگان  اسنپ  بپیوند 

اینجوری هم رفت  هم برگشت  مسافر میزنی

پول بنزین ات در میاد

حقیقت اولش اعتراضی نکردم

ولی الآن گاهی می فهمم مسیر طولانی مسافر خانم سوار کرده حس خوبی نمی گیرم

نمی دونم هم چجوری منصرفش کنم؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳😳😳🙄🙄حتی تو بهشتم زن و مرد قاطین 

شغل مردونه میخوای که هیچ زنی ۱۰۰ متریشم نره بفرستش تو معدن کار کنه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خوب ممکنه حساس بشهبعد هم من کلا از اسنپ خوشم نمیاد شوهرم خیلی هنر و مهارت های بهتری داره

شما خودت اسنپ نمی گیری اگه همه این فکر رو بکنند پس مردم چیکار کنند من خودن زیاد از اسنپ ماشین میگیرم حوصله هم ندا م با راننده ها حرف بزنم

راستشو بگم ب آدمی بستگی داره اگه همسر تو خوبه ک خوبه بندازش میوون ده تا زن بخدا سالم درمیاد ولی اگه بد باشه تو بقچه هم بپیچی ی کندی میزنه پس رها و کن و از زندگی لذت ببر

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دیوونه ای تو خب مسافر خانومه لو لو خور خوره که نیست

چقدر مردها  دهن  بینن

با حرف  همکارهاش کنجکاو  شد

اینهمه  شغل  

چرا اسنپ؟؟؟

محیط کار شوهرم   اصلا همکار خانم نداره

همیشه هم سریع  از سر کار می اومد  خونه

حالا نه فقط تو راه برگشت 

باز ممکنه وسوسه بشه چند تا مسافر سوار کنه و دیر میاد خونه

دلم شور میزنه

حالا انگار چندباررفتی بهشت برگشتی

زیاد رفتم 

من واقعا آدم بهشتی هستم 😂

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

😳😳😳🙄🙄حتی تو بهشتم زن و مرد قاطین شغل مردونه میخوای که هیچ زنی ۱۰۰ متریشم نره بفرستش تو معدن کار ...

بسی خیال باطل

دیگه مشتی تر از راننده کامیون هم داریم ؟

صاحب کارخونه یا بار خانمه ... 

تو معدن هم میبینی مهندس خانم