2777
2789
عنوان

به من بگید همکارهای شوهرم مستحق نفرین هستند یا نه❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 27 پست
خوب ممکنه حساس بشهبعد هم من کلا از اسنپ خوشم نمیاد شوهرم خیلی هنر و مهارت های بهتری داره

تو اصلا بروز نده که حساس شدی فقط بگو در شان تو نیست مسافرکشی کنی (قصدم توهین به اسنپی های عزیز نیست )

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسی خیال باطلدیگه مشتی تر از راننده کامیون هم داریم ؟صاحب کارخونه یا بار خانمه ... تو معدن هم میبینی ...

پ هیچی دیگه اسی باید خودش بره جا شوهرش کار کنه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

چقدر مردها دهن بیننبا حرف همکارهاش کنجکاو شداینهمه شغل چرا اسنپ؟؟؟محیط کار شوهرم اصلا همکار ...

تواداره شون زن نباشه بیرون کوچه خیابون چی ؟؟بانک مترو،مجالس مهمونی ،بهش چشم بندبزن خوب عزیزم چه کاریه،خودتوناراحت نکن!

ببین به هر دو طرف ربط داره هم مسافر کرمو هست مونده به شوهرت هم راننده اسنپ کرمو هست مونده به مسافر .به قول مامان خدابیامرزم اتفاقا اعتماد کن اگه درست باشه که هیچ ولی اگه مشکل دار باشه زودتر بدونی با کی زندگی می‌کنی .

جهنم چجوریه؟؟؟؟

اونجام خوبه 

حتی ازین جا خیلی بهتره

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نام کاربریت یه چیز دیگه میگه🤔🤣🤣

اهل دوتاشم ترکیبی

ببخشید ولی بنظر میاد شما به شوهرت اعتماد نداری. 

من خودم کلی با همکارای اقام اینطرف و اونطرف میرم. همسرمم گاهی همینطوره. جفتمونم یه درصد راجع بهم بد فکر نمیکنیم. چون حد و حدود خودمون رو رعایت میکنیم.

نمیتونی شوهرتو از دید خانمها قایم کنی که