2777
2789
من ترشی که درست میکنم خیلی سرکه اش ترش هست چکار کنم که سرکه اش ملایم باشه

داخل ترشی سرکه رو میتونی کم و زیاد کنی با مقدار متفاوت سرکه امتحان کن مثلا سرکه رو هی کم کن ببین کدوم مقدار سرکه ترشی بهتری میده

ما با اب نمک درست میکنیم به اندازه یه شیشه  امتحان کن

نمیدونم چقدر ترشی درست میکنی اگه زیاد درست میکنی تو چند شیشه با چند ترکیب مختلف از اب و سرکه درست کن و رو شیشه ها نسبت اب و سرکه رو بنویس  ببین کدومش بهتره

مرحله سوم

در ادامه مقداری آب را می جوشانیم و صبر می کنیم تا کامل خنک شود. بعد از خنک شدن به مقدار مساوی از آب و سرکه را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

بعد مقداری نمک، زردچوبه و ادویه ترشی به مخلوط آب و سرکه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا نمک در آن به خوبی حل شود. حتما مقدار نمک را تست کنید تا در آخر ترشی شما زیاد شور یا بی نمک نشود.

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

من ترشی که درست میکنم خیلی سرکه اش ترش هست چکار کنم که سرکه اش ملایم باشه

رب انار بزن 

یا اب گوحه رو بگیر بپز نصف نصف سرکه و اب گوجه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لیته نه مشهدی،،،،، البته تا حالا نخوردم و مزش رو نمیدنم احتمالا اونا طبق نظر بقیه افرادی که خورد ...

خب ترشی مشهدی هم یه ترشی مخلوطه 

با این تفاوت ک با اب گوجه و سرکه درست میشه

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

فک کنم خیلی خوشمزه ست، میخوام درست کنم، میشه بگی به ازای یک لبو چندتا هویج و بادمجان میخواد؟ بادمجان ...

آره عزیزم خیلی خوشمزه میشه و خوشرنگ

من برای یه دونه لبو کوچیک چهارتا دونه بادمجون و سه تا هویج ریختم

سرکه هم روی موادو بپوشونه

پسرم زندگیمه