بادمجون و هویج و لبو
بادمجونارو خورد میکنم هویج هم خیلی ریز خورد میکنم
اول هویج رو با یه کم آب میپزم که نرم بشه و آبش که کشیده شد بادمجونارو اضافه میکنم و سرکه رومیریزم روش و میزارم حداقل با درب بسته پنج دقیقه بجوشن و بادمجونا نرم بشن بعد خاموش میکنم و تا داغه بهش پنج شش حبه سیر دوسه تا فلفل سبز تند توش خورد میکنم و یه دونه لبو رنده ریز میکنم و بهش اضافه میکنم
بعدش نمکشو اندازه میکنم و یه قاشق پر نعنا خشک میریزم و هم میزنم
خنک که شد میریزم تو شیشه و میزارم یخچال
فرداش میتونی ازش بخوری