2777
2789

من قبلا خیلی دلم میخاست یه رفیق پسر صمیمی داشته باشم ولی فقط رفیق باشیم 

ولی چند بار بهم ثابت شد نمیشه بعد الان یکی از دوستام با یه پسره ۲ ساله رفیقن و من میدونین پرام از چی ریخته 

رابطه رفاقتشون خیلی عجیبه در حدی که پسره پیشونی دوستمو میبوسه دستشو اکثر وقتا میگیره و این جور چیزا و من این چیزارو رفاقتی نمیبینم بعد از اونور رفیقم میگه نه بالا اینا همش رفاقتیه😐

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نه پسر و دختر فقط رابطه صمیمی شون زن و شوهر ی اند هر کی میگه رفاقتی چرت محضههههه

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

پسرا با دختری دوست معمولی میشن که به نظرشون زشته 

پس انتخاب اول شون نیست و میمونه روی نیمکت ذخیره بعد از دوست دختر شون

دارکه ولی حقه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پسرا زرنگترازاین حرفان ک بادختری بدون هیچ‌انتظاروتوقعی دوست معمولی‌بشن

اینو قبول دارم 

یه دوستی داشتن واقعا دلم میخاست همیشه رفیقم بمونه آنقدر که خوب بودیم تا زمانی که بهم درخواست داد

اینو قبول دارم یه دوستی داشتن واقعا دلم میخاست همیشه رفیقم بمونه آنقدر که خوب بودیم تا زمانی که بهم ...

همون دوستتم ک گفتی پیشونیشو میبوسه و..دیگ چ‌کنه؟

ازپسرجماعت دوست معمولی‌نمیشه خلاصه دورباشید ودرامنیت وارامش‌زندگی‌کنید ان شاالله خدا ی شوهرخوب نصیبتون‌کنه ک بشه همه کسه زندگیتون

بستگی داره به اخلاق دو طرف معمولا نمیشه مخصوصا در سن کم

بالای ۱۸ اوکیه دیگه

ببین بنظرم هر چقدر طرف تایپت نباشه و فلان اون حسه خود به خود بوجود میاد حتی شاید مثل یه حس وابستگی باشه