2777
2789
عنوان

چند هفته بعد چت کردن با یه دختر حسمو بهش بگم ( کاربر آقا )

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 38 پست
۲۰

هنوز که سنی نداری  چراخودتو درگیر روابط دوستی میکنی آخرشم معلوم نیس کات میکنید یا ازدواج 

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بنظرت اگه قبل اینکه حسمو بهش بگم ، پیشنهاد بیرون رفتن بهش بدم خوبه یا نه؟ می‌خوام دیوار بینمون ...

بستگی داره باید اینو با گذر زمان بسنجی که اخلاقش چطوریه

مثلا من ی پسری بهم قبل پیشنهاد دادن بگه بریم بیرون بدم میاد و بهم برمیخوره

ولی بعضیا مشکلی ندارن 

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

بسیارم عالی ، خوشبخت باشین میتونی بیشتر توضیح بدی تو اون یک ماه چجوری برخورد کرد

مجازی آشنا شدیم. دیگه قرار گذاشتیم همو بیرون دیدیم

تو قرارِ پنجم یا ششم بود که بهم ابراز علاقه کرد. 

میتونی بیشتر توضیح بدی تو این یک ماه باید ها و نباید ها چی هستن

ببین کلا میگن اندازه نگه دار که اندازه نکوست. 

صحبت که میکنی همه چیزو فرتی نریز روی دایره. خیلی زیاد حرف نزن که عادی نشه. کمم حرف نزن که سرد و بداخلاق نباشی.

مثل این پسرای سریالای کلیشه ای که همه دخترا عاشقشونن😩🤣

یعنی میگی بیخیالش شم؟

سعی کن توزندگیت منطقی تصمیم بگیری الان وارد این رابطه بشی مدام استرس خواهی داشت که آخرش چی میشه  چون سنت کمه پس معلومه هنوز ازلحاظ مالی هم آماده نیستی پس چراخودتو درگیر میکنی 

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

سعی کن توزندگیت منطقی تصمیم بگیری الان وارد این رابطه بشی مدام استرس خواهی داشت که آخرش چی میشه چون ...

آخرش هرچی میخواد بشه بشه 

ایشالا که خیره آخرش 

بنظر منطقی نمیاد که الان بیخیالش شم چون صرفا سنم کمه 

آخرش هرچی میخواد بشه بشه ایشالا که خیره آخرش بنظر منطقی نمیاد که الان بیخیالش شم چون صرفا سنم کمه

هرطور صلاح میدونی 

بستگی داره باید اینو با گذر زمان بسنجی که اخلاقش چطوریهمثلا من ی پسری بهم قبل پیشنهاد دادن بگه بریم ...

آره باز من ی پسر همون اوایل نگه همو ببینیم احساس می کنم براش جدی نیستم چون آخه چت کجا بیرون رفتن کجا 

ترکمنم💚❤️