2777
2789
عنوان

چجوری‌ یه پسر از خودم متنفر کنم🙂

114 بازدید | 15 پست

با ی پسره هستم دوسش ندارم زیاد هنوز اکسمو دوس دارم چحوری باهاش تموم کنم

نمیتونم مستقیم بگم بهش

نمیدونم‌ چجوری بگم اصلا بهم نمیخوریم 

اگ الان میخواین بگین قبل رل زدن مگ ندیدی بهم‌نمیاین تازه متوجه شدم از رفتاراش

بعد از نظر خانوادگی نمیایم سرکار نمیره بیکاره ی قرون نداره ت جیبش

پسری که پول نداره مهم نیس پسری که عرضه داره همچیزه🙂

برام یه صلوات بفرستین حاجت روا بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار آسونیه 

پیام هاش رو دیر سین بزن یهو وسط چت کردن هاتون غیب شو اگه خواست ازت که باهم برین بیرون با بهونه های الکی ردش کن وسط حرف زدن هاتون راجب اکست حرف بزن حالا نه که ازش تعریف کنی ولی یه خاطره تعریف کن بگو آره اتفاقا اکسم میگفت که فیلان شده و از این حرفا دیگه اکه عزت نفس داشته باشه سمتت نمیاد

خیلی کار آسونیه پیام هاش رو دیر سین بزن یهو وسط چت کردن هاتون غیب شو اگه خواست ازت که باهم برین بیرو ...

ب‌من بود خیلی وقت پیش کات میکردیم خودش هی میاد سمتم نمیدونم چجوری‌چیکار کنم بره

برام یه صلوات بفرستین حاجت روا بشم

ب‌من بود خیلی وقت پیش کات میکردیم خودش هی میاد سمتم نمیدونم چجوری‌چیکار کنم بره

ببین واقعا خیلی مستقیم بهش بگو  یه طوری هم بگو که فکر نکنه داری خودتو لوس میکنی براش بعدم کلا از همه جا بلاک کن میخواد چیکار کنه دیگه نهایتا با اکانت فیک میاد که اونم پیامش رو بدون سین زدن صفحه چت رو دیلیت کن و بعد چند روز اونم بلاک کن