2777
2789

از اول بگم بهتون 

ما خانواده ۴ نفره هستیم 

یک برادر دارم که ازدواج کرده و خدا روشکر زندگیتش خوب و عالیه شکر خدا پدر و مادرم خیلی حمایتش میکنن از همه نظر ولی برادرم بهشون نمیرسه هفته ای ۱ بار جمعه از صبح میاد با خانواده اش تا شب 

نمیخوام بگید خواهر شوهر و فلان ولی اون روز نه خودش و نه خانمش یه دونه لیوان هم برنمیداره همه چیزش با منه 

هستید بگم بقیه شو 

از همه نظر خانواده حمایت میکنن پول خرید خانه ماشین مسافرت هدیه تولد و.... 

من چندین ماه پیش گفتم من ۲۰۰ تومن پول لازم دارم 

در حالی که پدرم چندین معاره داده اجاره ماهی هر کدام ۷۰ الی ۱۲۰ تومن و سود بانکی حدود ۶۰ میلیون هر ماه و... 

من تیر ماه گفتم من پول لازم دارم گفتن تا مهر وام میگیرم و بهت میدم 

از تیر تا الان حدود ۴۰۰ تومن به دادشم پول دادن تا جایی که من میدونم 

امروز فهمیدم اون پولی که میخوام قراره بدن به دادشم میگه میخوان خونه شون رو کف گرمایشی کنن لازم دارن 

من داغون شدم من روی اون پول حساب گردم خیلی 

والله همه کارهاشون با منه 

همه کارهاشون با منه از خرید تا کار خانه گرفتن نوبت دکتر و تمامی کارها با منه 

خیلی برام سخته خیلی خیلی 

امروز دلم خیلی شکست گفتن تو میخوای پول های ما رو بگیری و بزاری خانه سالمندان 

چیکار کنم دارم میسوزم 😭😭😭😭😭

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت شدم انگار مدل خانواده های ایرانی همینه .همه پسر دوست .مادر منم همینه .متاسفم واقعا .من ازدواج کردم‌.زمانی که زن داداشم میاد خونه مادرم‌نمیرم خونشون .چون میدونم وقتی من و میبینه دست به سیاه و سفید نمیزنه .همه کارها رو دوش منه .منم نمیرم .یا فقط به پسرش کمک مالی میکنه .منم زیاد نمیرم خونشون .

درکت میکنم . پدر مادر منم انگار ودیعه ورسالتشون توزندگی رفاه پسرشون بوده .درحالی که همه زحتمای مادرم پای خواهرم که مجرد .یکی از داداشام سال به سالم سر نمیزنه بهشون

عزیزم ان شاءالله مشکلت حل میشه. خدا رو شکر که سعادت خدمت کردن به پدر مادرو دادی. این موقعیت به شدت انرژی مثبتهههه و خیرش میاد تو زندگیت. پاداش معنویش هم که فوق العاده ست.

بهترین نکته ای که میتونم بگم اینه که هر چی هم شد سعی کن تو هر حالی احترامشونو نگه داری و همیشه محبت کنی. مواظب باش یه وقت دلشون ازت ناراحت نشه. حق پدر مادر خیلی خیلی سنگینه. درسته هیچکس نباید ظلم و بدی به کسی بکنه حتی به بچه خودش اما حتی اگه پدر مادر به بچه خودشونم بدی هایی بکنن و باعث ناراحتیش بشن بازم احترامشون واجبه. خدا بزرگه عزیزم. تو مثبت بمون خدا خودش برات درستش میکنه. اگه به صلاحت باشه خدا کاری می کنه همون پدر مادر به خواست خودشون بهت پول بدن و رفتارشون خیلی بهتر بشه باهات و... موفق باشی عزیزم