2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم از آزمون تیزهوشان

129 بازدید | 13 پست

اینکه آزمون تیزهوشان و نمونه یکی شده 

و اینکه هر شهری سوالاتش فرق داره ؟ 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

اره یکین 

نه کشوریه

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکین نه کشوریه

عزیزم یه سوال دیگه الان ما در یک شهر دیگه ایم ولی میخوام سال بعد تو شهر خودمون درس بخونم میتونم تو فرم ثبت نام شهر خودمو بزنم برم اونجا آزمون بدم مشکلی نیست ؟

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

آزمون امسال که واسه نمونه و سمپاد مشترک بود، سوالام کشوری بودن اگه اشتباه نکنم

عزیزم یه سوال دیگه هم بالاتر پرسیدم بی زحمت اگه اطلاع داری اونم بگو 🌹🌹

عزیزم یه سوال دیگه الان ما در یک شهر دیگه ایم ولی میخوام سال بعد تو شهر خودمون درس بخونم میتونم تو ف ...

توی فرم ثبت نام رو نمیدونم ولی اگه قبول بشی میتونی انتقال بدی به یه شهر دیگه

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

عزیزم یه سوال دیگه هم بالاتر پرسیدم بی زحمت اگه اطلاع داری اونم بگو 🌹🌹

حقیقتا نمی‌دونم

ولی وقتی که تو سایت ثبت نام میکنی، میتونی واسه مدارس شهر دیگه ام داوطلب بشی

بازم دقیق اطلاعی ندارم

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

بله عزیزم

عزیزم درخواست میدم قبول کن 🌹🌹🌹