از آب خوردن آسونتره .من سبزی خورشتی رو خوووب سرخش میکنم فریز میکنم.لوبیا رو هم همینطور .همیشه هم آب نارنج فریز شده دارم چون خیلی مزه میده ب قرمه ، هر وقت میخوای بپزی اول گوشت و پیاز زیاد ولی ریز خورد شده رو خووووب تفت بده .ادویه هم نزن .بعد سبزی سرخ شده رو بنداز رو گوشتا ادویه هاتو بزن .زردچوبه فلفل قرمز و سیاه ،نمک و تخم گشنیز اگ دوست داشتی .زردچوبه کم نریز خیلی تاثیر داره ، یکم تفتش میدی یه قاشق رب انار هم باهاش تفت میدی .لوبیا رو میذاری روش اب سرد میذاری و پرک لیمو ،لیمو عمانی سالم ننداز تلخی میده ب غذا بیشتر وقتا، شعله رو زیاد کن یکم بجوشه بعد کمش میکنی،درب قابلمه رو هم نصف بذار روش کامل نذار .اگ گوشت مرغ باشه بعد یساعت آمادس ،ولی سه چهار ساعت خووووب جا میفته
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
اگه میخوای قیمه بپزی لپه رو از شب قبل خیس کن ،پیاز خلالی ریز خورد کن با روغن تفت بده سبک شد گوشت رو اضافه کن فلفل سیاه بزن خوب تفت بده تغییر رنگ داد آب لپه رو خالی کن بره بعد لپه رو یه تفت بده رب بزن باز همه رو باهم خوب تفت بده آبجوش بریز شعله رو کم کن بپزه دوتا لیمو سوراخ کن با چنگال بریز تو یه لیوان آبجوش خیس بخوره تلخیش بره هروقت گوشت پخت لیمو رو بریز توش بزار یه ساعت دیگه بپزه خوب جا بیفته همش نزن زیاد لپه و گوشت له بشه ده دقیقه مونده گاز رو خاموش کنی یه قاشق گلاب اضافه کن من همیشه با این روش قیمه میپزم عالی میشه ،همیشه هر خورشتی رو با دمای کم و زمان زیاد بپز هم جا میفته هم خوشمزه میشه
من تعریف از خود نباشه آشپزیم خوبه .کلا خانوادگی دستپختمون معروفه چون خیلی اهمیت میدیم ب غذا
یه چلو گوشت عااالی میخوام. پسران کریم رو نگو. فلفل دلمه و هویج اینا هم نمی زنیم. هل هم نباشه😂 اگع فوت و فن خاصی داری بگو
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
من همیشه لوبیا رو یه شب تا صبح می خیسونم .بعد ابپز میکنم دسته دسته فریز میکنم .چون مهمونِ یهویی خیلی میاد برام .خونمون هم نقلی دوست ندارم وقتی مهمون میاد گاز شلوغ پلوغ بشه یا دست پاچه بشم .همه چی از قبل آمادس تو فریزر
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️