2777
2789

رستورانی چیزی داشته باشن غذا یادم بدننن😭😂

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه غذایی میخوای یاد بگیری

خورشت سبزی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
خودت چیو خوب درست میکنی

مرغ

من تعریف از خود نباشه آشپزیم خوبه .کلا خانوادگی دستپختمون معروفه چون خیلی اهمیت میدیم ب غذا

افریین خورشت سبزیو واسم توضیح بده عشقم

افریین خورشت سبزیو واسم توضیح بده عشقم

از آب خوردن آسونتره .من سبزی خورشتی رو خوووب سرخش میکنم فریز میکنم.لوبیا رو هم همینطور .همیشه هم آب نارنج فریز شده دارم چون خیلی مزه میده ب قرمه ، هر وقت میخوای بپزی اول گوشت و پیاز  زیاد ولی ریز خورد شده رو خووووب تفت بده .ادویه هم نزن .بعد سبزی سرخ شده رو بنداز رو گوشتا ادویه هاتو بزن .زردچوبه فلفل قرمز و سیاه ،نمک و تخم گشنیز اگ دوست داشتی .زردچوبه کم نریز خیلی تاثیر داره ، یکم تفتش میدی یه قاشق رب انار هم باهاش تفت میدی .لوبیا رو میذاری روش اب سرد میذاری  و پرک لیمو ،لیمو عمانی سالم ننداز تلخی میده ب غذا بیشتر وقتا، شعله رو زیاد کن یکم بجوشه بعد کمش میکنی،درب قابلمه رو هم نصف بذار روش کامل نذار .اگ گوشت مرغ باشه بعد یساعت آمادس ،ولی سه چهار ساعت خووووب جا میفته

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اگه میخوای قیمه بپزی لپه رو از شب قبل خیس کن ،پیاز خلالی ریز خورد کن با روغن تفت بده سبک شد گوشت رو اضافه کن فلفل سیاه بزن خوب تفت بده تغییر رنگ داد آب لپه رو خالی کن بره بعد لپه رو یه تفت بده رب بزن باز همه رو باهم خوب  تفت بده آبجوش بریز شعله رو کم کن بپزه دوتا لیمو سوراخ کن با چنگال بریز تو یه لیوان آبجوش خیس بخوره تلخیش بره هروقت گوشت پخت لیمو رو بریز توش بزار یه ساعت دیگه بپزه خوب جا بیفته همش نزن زیاد لپه و گوشت له بشه ده دقیقه مونده گاز رو خاموش کنی یه قاشق گلاب اضافه کن من همیشه با این روش قیمه میپزم عالی میشه ،همیشه هر خورشتی رو با دمای کم و زمان زیاد بپز هم جا میفته هم خوشمزه میشه 

من تعریف از خود نباشه آشپزیم خوبه .کلا خانوادگی دستپختمون معروفه چون خیلی اهمیت میدیم ب غذا

یه چلو گوشت عااالی میخوام. پسران کریم رو نگو. فلفل دلمه و هویج اینا هم نمی زنیم. هل هم نباشه😂 اگع فوت و فن خاصی داری بگو

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

از آب خوردن آسونتره .من سبزی خورشتی رو خوووب سرخش میکنم فریز میکنم.لوبیا رو هم همینطور .همیشه هم آب ...

لوبیا رو از قبل چند ساعت خیس میکنی؟

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
لوبیا رو از قبل چند ساعت خیس میکنی؟

من همیشه لوبیا رو یه شب تا صبح می خیسونم .بعد ابپز میکنم  دسته دسته فریز میکنم .چون مهمونِ یهویی خیلی میاد برام .خونمون هم نقلی دوست ندارم وقتی مهمون میاد گاز شلوغ پلوغ بشه یا دست پاچه بشم .همه چی از قبل آمادس تو فریزر

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

از آب خوردن آسونتره .من سبزی خورشتی رو خوووب سرخش میکنم فریز میکنم.لوبیا رو هم همینطور .همیشه هم آب ...

مرسُیییییی عزیزمم