2777
2789

بچها من دارم میرم حرم...هنوز نرسیدم...

هر چی دلتونه بگید به پناه دلمون بگید که رفتم اونجا براش بخونم❤️

زیارتتون از راه دور قبول 🌹

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

همون که خودت میدونییی

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا 

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

الهی قربون امام رضا برم

سلام منو‌بهش برسون بگوخیلیی دوسش دارممم

خیلییی

بگو دلم میشکنه اگ منو امسال نطلبه بیام پابوسش

بگو‌ شده امیدم

هوامو داشته باشه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

الهی قربون امام رضا برمسلام منو‌بهش برسون بگوخیلیی دوسش دارمممخیلیییبگو دلم میشکنه اگ منو امسال نطلب ...

لطفا از طرف من اگ شد ۸قدم بردار سمت حرمش وبهش بگو دوسش دارم وخداروشکر که امام رضا وجود داره

انجام دادی بگو برا حاجتت سوره یاسین یخونم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

همون که منتظرش بودم همون که نشد وقتی ازت صلاح خواستم  اما بد تموم شداگه برام نیست خواهش میکنم فکرشو ازم بگیر مامانمو کاری کن فراموش کنه و اصلا از دنیا بی‌خیالم کن تا وقت رسیدن به خواسته هام 

لطفاً به امام رضا بگو خیلی دوسش دارم 💛 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)