2777
2789
عنوان

من اومدم با یک تاپیک امام رضایی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 178 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لطف کن به امام رضا جانمون بگو 

شفاعت کنید برای حاجت اسما پیش خدا (همون حاجتی که راجع بهش زیاد بهتون گفت) وبطلبه نذری که توحرمشون کردم رو انجام بدم سال بعد

ممنونم گلم زیارتتم قبول  

سلام برسون به آقا. برای شفای مامانم دعا کن. و حاجنی که تو دلمه

ممنونم

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

زیارتت قبول.

رفتی حرم سلام منم به اقا برسون....

بگو هر جا از ته دلم ازت خواستم دستمو گرفتی الانم یه بار دیگه ازت درخواست دارم لطفا شفاعت مو بکن🥲

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂