ماهیانه صدقه و قربونی میدیم ولی نمیدونم چرا چند وقتیه مدام تو زندگی خودم و بچه هام مشکل و گره و بیماری پیش میاد، خیلی تحت فشارم کارامون اصلا خوب پیش نمیره همش سردرگمم، برای زندگیم نمبتونم تصمیم بگیرم،حال روحی و جسمی خودمم خوب نیس، چرا اینجور شدیم آخه؟😢😢
سلام گروه ختم صلوات برای حاجات داریم وی ایتا میتونید پیام بدین پیوی براتون ارسال کنم لینکشو یا به این ایدی تو ایتا پیام بدین Khatm_salava لینکو بفرستم براتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای ما هم عزیزم اینطوره اون روز یک گوشه تو خیابون از شدت فشار عصبی وایستادم گریه کردم،از اون گریه هایی که یهو از درون فرومیپاشی اینطوری،شما جدیدا نقل مکان نکردید؟
برای ما هم عزیزم اینطوره اون روز یک گوشه تو خیابون از شدت فشار عصبی وایستادم گریه کردم،از اون گریه ه ...
منم چن بار همچین فشاری رو حس کردم انگار همه کارا یه دفعه رو سرم هوار شده باشه، اخه بله برون دخترمم نزدیک بود و من خیلی براش استرس داشتم، الان انقو حالم بده که اونم به تاخیر انداختیم. نه یه چن سالی هست اومدیم این خونه