2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دعا یا ذکری معجزه داشته براتون؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الكيه هر كي ام بگه نه اشتباهه، هر چي بوده فقط يك اتفاق بوده

چشم گریون بری حرم امام رضا گریه کنی صاحب خونه جوابت کرده بعد یکی پیدا شه خونشو یک سوم قیمت بهت بده بگه دخترم جهزیه نداره میخوام بفروشمش پول لازمم با پولی که میخواستی رهن کنی صاحب خونه بشی

الکیه ؟؟؟؟؟؟

اتفاقه؟؟؟؟؟

قرار نیست عصای موسی اژدها بشه همون که تو تو این دنیا هستی و تاثیر گزاری و درس میگیری معجزه خلقته همین که دست کسی رو میگیری و خدا گاهی کمکت می‌کنه بازم معجرس چون هیچکدوم از اینکار رو اگه یه لحظه فک کن خدا نخواد انجام نمیشد