2777
2789

پیش من اون موقع باهاشون قهر بود الان باهاشون آشتی کرده حرفای که پیش من زده رفته بهشون به اسم من گفته دلم میخاد حرفایی که پیش من زده رو بگمااااا یه دعوایی راه میوفته همه ازش زده میشن ولی نمیخام مث اون باشم هم هر از گاهی عصبی میشم میگم ، میگم به همه که پشتشون چی گفته هم یه چی جلوم میگیره میگه تو مث اونا نیستی ولی هیشکی وقتتتتت حالشون نمیکنممممم خیلیییی اذیتم کردن من هیشکی ندارم پشتم باشه فقدددددد از خدا میخام جوابشون بده 

از عصبانیت خونه دماغ شدم 😭

نمیدونم چیکار کنم از دستشون بخداااا من همشون به چشم خواهر میدیدم نه به چشم جاری

من ی جاری داشتم دو بهم‌ زن دیگ‌تو خونم راش ندادم گم شه همچین جاریهایی تو ی ساختمان ۴جاریم سه تامون بااون حرف نمیزنیم بخاطر این‌کاراش و بیشتر شیطان بازی داره رفته پیش پدرشوهرم گریه زاری ک من هیشکیو ندارم اینا بامن حرف نمیزنن 🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بگو بنظرم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

ببین اسی مدیون منی اگر نگی ،بزار بفهمن توهم به موقعش میتونی سلیطه باشی ،نذار بگن خاک برسر بی زبونه و بریزن سرت از حقت دفاع کن بیار رو در روش کن و همه حرفایی که گفته رو بزن و بگو پشت سر من به دروغ گوه نخور

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

برای همین میگم پای درد و دل و غیبت کسی نشینید 

من از روزی ازدواج کردم برا همه جا انداختم اهل غیبت نیستم اویل همه گارد میگرفتن چون نمینشستم پای حرفاشون الان محبوب‌ترین فرد فامیلم چون همه میدونن هرکس بیاد بگه پاییزه اینو گفته دروغه، چون هیچوقت نذاشتم هیچکدوم غیبت کسی رو پیشم کنن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋