2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم مادرم ب فکر نیس من چکنممم

خیلی بده واقعا منم تنبلی دارم متاهلم الان پشیمونم مجردی درمان نکردم خیلی اذیت کنندس برام 

برا بچه بیشتر 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

😭😭😭😭شما بعد بارداریم هنوز دارید تنبلی رو بعد پریودتون عادی بود؟واس من همش لک بینی اونم قهویه

من بعد بارداری اول اوضاعم خیلی بهتر شد دومی رو کاملا طبیعی باردار شدم.الان تقریبا منظمم.کاملا نه.

پریودم عادی بود فقط دیر به دیر.لکه بینی نداشتم.

عزیزممم مادرم ب فکر نیس من چکنممم

سعی کن ب مادرت عوارض ایناشو بگی بگی چ‌جور بیماریه مطمئنن یک کاری می‌کنه بری دکتر زنان 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

عزیزدلم الهی بزودی دامنت سبز شه

مرصی عزیزم 

خیلی بده واقعا منم تنبلی دارم متاهلم الان پشیمونم مجردی درمان نکردم خیلی اذیت کنندس برام برا بچه بیش ...

ببین من از ۱۸ سالکی فهمیدم تنبلی دارم چون پریودم خیلی نامنظم بود 

اصلا درمان خاصی ندارد تنبلی 

باید فقط حواست باشه هر ماه ه پریود بشی 

اگر نشدی بری دکتر قرص با آمپول بدن

بعدش برای بچه داری هم بری زیر نظر پزشک

دکتر چن سال پیش دوفاستون داد خوب بود دیگ نرفتم ن لاغر هستم

من مجرد بود و دکترا بهم قرص ضد بارداری میدادن

بعدش که ازدواج کردم زمانی که بچه نمیخواستم باز ضد بارداری میخوردم 

از وقتی میخوام باردار بشم دوفاستون بهم میدن که پریود رو عالی منظم میکنه