2777
2789

اتفاقا بعضی سبزه ها خیلی به دل بیشتر می شینه چرا اعتماد به نفس نداری بچه به خدا اینا همش فرض و جزئیات هست طرف اخلاق داشته باشه همچین به دل می شینه که آدم خوشگل بی اخلاق نه

ای غایب از نظر به خدا می سپارمت....جانم بسوختی و به جان دوست دارمت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز فکر کشور های جهان سومی اینه عزیزم 

من دوستم تو لندنه عاشق پوست منه که گندمی هستم

خودشم سفیده بور با موهای نارنجی 

همیشه میگه کاش منم موهام مشکی یا سبزه بودم

پوست سبزه با حجاب اصلا قشنگ نیست 

ولی بدون حجاب محشره

واقعا پوست سبزه خیلی هات و زیباست 

وقتی دورت باشه

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

من پوستم سفیده 

بدنم سفید تر

ولی دوس داشتم دخترم گندمی شه 

و دعام گرفت

واقعا سخته‌پوست سفید 

آفتاب سوخته سریع میشی و..

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

رنگ پوست مهم نیست مهم اینه با طراوت و براق باشه

دقیقا اونروزی تو مطب دکتر یه خانم رو دیدم سفید بودم شبیه روح بود اصلا جذابیتی نداشت همش نگاهش رو من بود اخرش طاقت نیورد گفت بهم کاش منم رنگ پوستم مثل شما بود گفت از بس چهره م جذابیتی نداره ۳۲ سالمه هنوز محردم

چرا ولی واقعا درکشون نمیکنم شاید اونا کسی رو ندارن که مسخرشون کنه

من گندمیم بنظرم پوست باید تمیز و صاف باشه چه سبزه چه گندمی چه سفید سحرزبن العابدین بازیگره پریناز ایزد یار اینا از زیباترین سبزه های دنیان انقدر خوشکلن سفید پپست زیبا هم داریم 

واقعا زوال عقل رو میشه از نظر مردم درمورد رنگ پوست تشخیص داد، قشنگ مخشون تو عهد تیرکمون سنگ مونده 

خوبه ایرانیا اصلا سفیدپوست محسوب نمیشن و انقدر فاز برداشتن، سفید یعنی تمیزی و طراوت؟

سبزه هم احتمالا چرکی و کثافت؟🤣

شعور و شخصیته که یه آدمو زیبا و ماچ‌کردنی می‌کنه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.