2777
2789

اول از همه که دختر عمه ام همیشه به داداش کوچیکه که دبستانیه میگه اسکول بعد که پسرعمه ام اعتراض می‌کنه میگه که نه اوسکول که فحش نیست اسم پرنده هست 

خلاصه پسر عمه ام اون روزی داشتم باهاش درس کار میکردم برگشت بهم گفت اوسکولی ؟ من قیافه جدی شد گفتم این حرف فحشه نباید بگی ، پسر عمه ام گفت نه فحش نیست اسم پرنده هست 😕 منم بهش گفتم که چون پرنده خنگ هست و غذاشو گم می‌کنه به کسایی که خنگ هستند میگن اوسکول پس فاحشه بعد چند وقته با دختر عمه ام رابطمون بهم خورده ( دلیلش مسخرست بگمم کسی باور نمیکنه که چه بلایی سرم آورد که هروقت حرفش میشه کل بدنم می‌لرزه ) 

عمه ام که رفته با دخترش صحبت کرده که چرا این رفتارها رو با من میکنه دختر عمه ام گفته ( چون حرفی نداشته و خودش مقصر بوده ) گفته من به شوخی بهش گفتم اوسکول ( درصورتی که تا حالا اینو نگفته بهم ) و فلانی قیافشو بهم ریخته . 

عمه ام خیلیییی دوستم داره ها اما بدم میاد دختر عمه ام همش دروغ بهش میگه راجع به من و باعث شد با دید دیگه ای نگاهم کنه . همچین آدمایی داشتید ؟( کلا به مامانمم گفتم محاله پامو دیگه خونشون بگذارم )

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

کلاس اولی خاله جون 🤣

نه پیش دبستانی ام 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.